![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Имам проблема са ОЕ, ја избрисани сви "Сент итемс" и "избрисане ставке", али из неког разлога, то је сада користи преко 1ГБ простора ... Имам користи Диск цлеануп, али не и срећу, пре него сам их ја избрисан имао 10.21ГБ сада имам 8.82ГБ
![]() Било ко је добио било који идеја?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
То је нешто као случајна брисање требало повећати ХД простора.
|
|
|||
|
|||
|
Довољно је инсталирана и коришћена, али и даље нема среће
|
|
|
|||
|
|||
|
Колико података се то очистити?
Нисте сигурни шта друго рећи, када избришете ствари то је управо оно што се дешава. Тај програм је био само отказа се да су поруке е-поште буде сачувана у привремену фасциклу. Глупа идеја али вашем рециклирати канта је празна зар не? Друго него да је можда прочитали складиштење бројеви нетачни. |
|
|
|||
|
|||
|
За снимање порука е-поште заузимају врло мало простора Аныуаы.
|
|
|
|||
|
|||
|
Рецыцле бин празан, би поновног покретања рачунара учинити ништа ... можда брисање података да се у спремању страни датотеку? Он је добио ослободити од 275МБ
|
|
|
|||
|
|||
|
Можете покушати.
Говорећи: "Јесте ли ви проверити ваш хард диск простор ексацлы пре брисања порука. |
|
|
|||
|
|||
|
Ыеп, иве био тежак за слободан простор ... цео дан сам приметио да шаљу е-поштом ... 201 неке од којих су 9000КБ (Мусиц & Пицтуре прилоге) ... па сам их послао до избрисане ставке, а затим их избрисан све од тамо.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ја сам само избрисана 18.000 е-маил порука из моје фасцикле пристигле поште.
Укупна штедња 100МБ. Тако да је прилично немогуће добити простор камоли изгубићете 1ГБ. |
|
|
|||
|
|||
|
Тако 9МБ онда.
|