![]() |
|
| |||
| |||
| Ben OE, i ile ilgili bir sorun tüm "Gönderilmiş Öğeler silindi" ve "Silinmiş Öğeler" ancak bir nedenle, artık 1GB alanı üzerinden kullanılan var ... önce onları ben silindi ben Disk Temizleme ama şans, kullanılan have 10.21GB şimdi i vardı 8.82GB var ![]() Herkes bir fikrin var mı? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu biraz rasgele's HD alanını artırmak gerekir silme gibi.
| |||
| |||
| Sadece yüklü ve kullanılır, ancak yine de şans |
|
| |||
| |||
| Ne kadar veri onu temiz mi? Bu ne, ne zaman bu tam olarak ne olduğu şeyleri silmek söylemek elbette. Bu program sadece bu e-postaları geçici bir klasörde saklanır olduğunu çıkışı iptal oldu. Aptal ama Bin yeniden sizin boş değil mi? Daha bu belki de depolama numaraları yanlış okumak Diğer. |
|
| |||
| |||
| Kayıt için yine de çok az yer kaplar e-postalar. |
|
| |||
| |||
| Bin boş, Geri Dönüşüm bilgisayarın yeniden başlatılmasını da bir şey ... belki veri de disk belleği dosyasında saklamak olabilir silerim? Anladım 275MB kurtulun |
|
| |||
| |||
| Siz deneyebilirsiniz. You exacly ve e-postaları silmeden önce, sabit disk alanı kontrol söylüyorsun. |
|
| |||
| |||
| Evet, bütün gün yer açmak için çalışıyor ive ... i 201 e-posta gönderildi olduğunu fark ettim ... bir kısmı 9000KB vardı (Müzik ve Resim ekleri) ... Ben silinen öğeler için gönderildi, sonra da onları silindi Tüm oradan. |
|
| |||
| |||
| Sadece gelen kutunuzdan 18000 e-posta silindi. Toplam tasarruf 100MB. Dolayısıyla bu güzel alan elde etmek imkansız yalnız 1GB kaybetmek sağlar. |
|
| |||
| |||
| Yani 9MB sonra. |