![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
У мене проблема з О.Е., я видалив все "відправлень" і "Видалені", але з різних причин, то зараз вона використовувала більш 1ГБ ... Я використав очищення диска, але не пощастило, перш ніж я їх видалив я було 10.21GB Тепер у мене є 8.82GB
![]() Кого-небудь є будь-яка ідея?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Це трохи випадкових як видалення має збільшити HD просторі.
|
|
|||
|
|||
|
Просто він встановлений і використовується, але не пощастило
|
|
|
|||
|
|||
|
Скільки даних зробив це зчистити?
Чи не впевнений, що ще сказати, коли ви вилучили матеріал, який саме те, що відбувається. Ця програма була просто скасувати, що листи були зберігатися в тимчасовій папці. Дурна ідея, але корзини порожнім не так? За винятком, може бути, що ви читали номера неправильного зберігання. |
|
|
|||
|
|||
|
Для запису листів займають дуже мало місця в будь-якому випадку.
|
|
|
|||
|
|||
|
Кошики порожній, буде перезавантажувати комп'ютер робити ... Може бути, видаляти дані, що було б зберігати у файлі підкачки? Він позбувся 275MB
|
|
|
|||
|
|||
|
Ви можете спробувати.
Ти кажеш, що перевірив свій диск exacly до видалення листів. |
|
|
|||
|
|||
|
Так, Ive намагалися вивільнити простір весь день ... помітила, що в мене 201 відправлено листа ... деякі з яких були 9000KB (Музика & Picture вкладення) ... Так що я послав їх на віддалені об'єкти, а потім видалити їх Все звідти.
|
|
|
|||
|
|||
|
Я просто вилучив 18000 листів з папки "Вхідні".
Загальна економія 100 МБ. Так що досить неможливо отримати простір не кажучи вже втрачають 1GB. |
|
|
|||
|
|||
|
Таким потім 9 Мб.
|