![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Co jsem se snaží udělat, je vytvořit pravidlo pro odesílání e-mailem, pokud některé emaily dorazí. Nechci, aby předal nebo redirect původní, jen upozornění zasláno nájmu mi vědět, jsem mail. Důvodem je, chtěl bych se dostat SMS varování, pokud se některé e-maily v mém pozemku krabice. Nechci celý email, jelikož může být poměrně dlouhý a neplánujete na čtení je na telefonu tak jako tak. I hledali vysoké a nízké, ale nemůžu najít nic, i napovídalo o možném řešení. Any ideas? Díky! |
|
| |||
| |||
| Ahoj, já jsem Em. Jakou verzi Outlook používáte? V aplikaci Outlook 2007, pokud jdete na Nástroje> Pravidla a oznámení> Nové pravidlo. Existuje i varianta s názvem "Poslat záznam do mého mobilního telefonu, když jsem si zprávy od někoho". Je to to, co byste chtěli? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| MS Outlook - Jsem schopen posílat maily, ale i cant obdržet | ttoshiba | Email, VoIP & IM Diskuse | 0 | 5. červen 2009 02:35 |
| Cant Pošlete e-mail s aplikací Outlook Express 2007 (WindowsXP) | dexterlevi | Email, VoIP & IM Diskuse | 1 | 14. března 2009 15:50 |
| Nelze odeslat e-mailů z aplikace Outlook 2003 s oranžovou. | saholt | Email, VoIP & IM Diskuse | 1 | 27. únor 2008 15:48 |
| Outlook 2007 zvyklý odesílat / přijímat. | mattski1624 | Email, VoIP & IM Diskuse | 3 | 26. prosinec 2007 14:42 |
| Outlook 2003 odesílat a přijímat problém | PVM | Office & Aplikace | 2 | 16. Září 2007 09:57 |
| Thread Nástroje | |
| |