manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Email, VoIP & IM Razgovor

Register

Outlook Rule - Šalji poruku!

Reply

Thread Tools
Old 18. lipnja 2009, 05:23
Novi član grupe

Što sam pokušava učiniti je stvoriti pravilo da pošaljete e-poštu kad god se određene e-mail poruka stigne. JA dont 'ištanje to naprijed ili preusmjeravati originalni, samo obavijest poslana Najam mene znati imam mail. Razlog je htio bih dobiti SMS upozorenja e-pošte kada određene zemlje u mojoj kutiji. Ne želim cijelu adresu e-pošte jer se može dosta dugo i ne planiraju na čitanje njima na moj telefon anyway.

Ja pronicali visoke i niske, no ne mogu naći ništa čak aludirati na moguće rješenje. Bilo koji ideja?

Hvala!
Old 18. lipnja 2009, 05:59
Donatorska Grupa

Hi, Im 'em.
Koju verziju programa Outlook su koristite?
U programu Outlook 2007, i ako idete na Tools> Pravila i Obavijesti> Nova pravila. Tu je i opcija zove "Pošalji upozorenja na moj mobilni uređaj kada JA dobiti poruka od nekoga".

Je li to ono što ste htjeli?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.