![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Amit én akarok, hogy nem hoz létre szabályt, hogy küldjön egy e-mailt, amikor bizonyos e-mailek érkeznek. Nem akarom, hogy előre vagy átirányítani az eredeti, csak egy értesítést küldeni bérbeadása me know I have mail. Ennek az az oka, azt szeretném, hogy SMS-ben figyelmeztető jelzést, ha bizonyos emaileket föld a fiókomban. Nem akarom az egész e-mailt, mert lehet elég hosszú, és én nem tervet olvasva őket a telefon egyébként. I searched a magas és alacsony, de nem találok semmit sem hinting egy lehetséges megoldást. Any ideas? Köszönöm! |
|
| |||
| |||
| Szia, Em. Milyen verziójú Outlook használ? Az Outlook 2007, ha menni Eszközök> Szabályok és értesítések> Új szabály. Ez a lehetőség és a "Küldés figyelmeztető jelzést a saját mobil készüléket, ha kapok üzeneteket valaki". Ez az, amit szeretne? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| MS Outlook - Én tudom, hogy küldjön mailt, de én vidám kap | ttoshiba | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 0 | 5. jún 2009 02:35 |
| Cant küldése e-mail az Outlook Express 2007 (WindowsXP) | dexterlevi | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 1 | 14. március 2009 15:50 |
| Nem lehet elküldeni e-mailt az Outlook 2003-narancs. | saholt | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 1 | 27. február 2008 15:48 |
| Outlook 2007 szokás küldés / fogadás. | mattski1624 | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 3 | 26. december 2007 14:42 |
| Outlook 2003 küldés és fogadás probléma | PVM | Office & Applications | 2 | 16. Szeptember 2007 09:57 |
| Téma eszközök | |
| |