kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > E-mail, a VoIP és IM Vitalap

Register

Outlook Szabályzat - Üzenet küldése!

Reply

Téma eszközök
Old Június 18 2009, 05:23
Új tag Csoport

Default Outlook Szabályzat - Üzenet küldése!

Amit én akarok, hogy nem hoz létre szabályt, hogy küldjön egy e-mailt, amikor bizonyos e-mailek érkeznek. Nem akarom, hogy előre vagy átirányítani az eredeti, csak egy értesítést küldeni bérbeadása me know I have mail. Ennek az az oka, azt szeretném, hogy SMS-ben figyelmeztető jelzést, ha bizonyos emaileket föld a fiókomban. Nem akarom az egész e-mailt, mert lehet elég hosszú, és én nem tervet olvasva őket a telefon egyébként.

I searched a magas és alacsony, de nem találok semmit sem hinting egy lehetséges megoldást. Any ideas?

Köszönöm!
Old Június 18 2009, 05:59
Donor Group

Default Outlook Szabályzat - Üzenet küldése!

Szia, Em.
Milyen verziójú Outlook használ?
Az Outlook 2007, ha menni Eszközök> Szabályok és értesítések> Új szabály. Ez a lehetőség és a "Küldés figyelmeztető jelzést a saját mobil készüléket, ha kapok üzeneteket valaki".

Ez az, amit szeretne?
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
MS Outlook - Én tudom, hogy küldjön mailt, de én vidám kap ttoshiba E-mail, a VoIP és IM Vitalap 0 5. jún 2009 02:35
Cant küldése e-mail az Outlook Express 2007 (WindowsXP) dexterlevi E-mail, a VoIP és IM Vitalap 1 14. március 2009 15:50
Nem lehet elküldeni e-mailt az Outlook 2003-narancs. saholt E-mail, a VoIP és IM Vitalap 1 27. február 2008 15:48
Outlook 2007 szokás küldés / fogadás. mattski1624 E-mail, a VoIP és IM Vitalap 3 26. december 2007 14:42
Outlook 2003 küldés és fogadás probléma PVM Office & Applications 2 16. Szeptember 2007 09:57
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.