פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion

Register

Outlook כלל - שלח הודעה!

Reply

שרשרת כלים
Old 18 יוני 2009, 05:23
קבוצת חברות חדשות

מה אני מנסה לעשות הוא ליצור כלל לשליחת דוא"ל בכל פעם מסוימים מגיעים דוא"ל. אני לא רוצה להעביר או לנתב מחדש את המקורי, רק לתת לי התראה שנשלחו יודע יש לי מייל. הסיבה היא שאני רוצה לקבל הודעת SMS התראה כאשר הודעות דוא"ל מסוימות אדמות תיבת שלי. אני לא רוצה את כל הדוא"ל שכן הם יכולים להיות די הרבה זמן ואני לא מתכוון לקרוא אותם על הטלפון שלי בכל מקרה.

אני חיפשו גבוה ועל נמוך אבל אני לא מוצא שום דבר אפילו hinting בכל פתרון אפשרי. יש לך רעיונות?

תודה!
Old 18 יוני 2009, 05:59
קבוצת תורמים

היי, אני אותם.
איזה גירסה של Outlook אתה משתמש?
ב-Outlook 2007, אם אתה רוצה ללכת ל-Tools> כללים והתראות> כלל חדש. וכן יש אפשרות בשם "שלח התראה על ההתקן הנייד שלי כשאני מקבל הודעות ממישהו".

זה מה שאתה רוצה?
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.