mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Paštas, VoIP & MP Aptarimas

Register

Outlook taisyklė - Siųsti žinutę!

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 18, 2009, 05:23
Naujas Narys

Default Outlook taisyklė - Siųsti žinutę!

Ką aš bandome daryti yra sukurti taisyklę, siųsti elektroniniu paštu, kai tam tikrų elektroninių atvykti. Nenoriu į priekį arba nukreipti originalas, tik įspėjus nuomos man žinoti, kad turiu paštu. Priežastis Norėčiau gauti SMS perspėjimą, kai tam tikrų elektroninių žemę mano lange. Aš nenoriu visą laišką, nes jie gali būti labai ilgas ir nemanau plano svarstymo juos mano telefonas vistiek.

Aš ieškojau didelio ir mažo, bet aš negaliu rasti nieko net užuomina į galimą sprendimą. Any ideas?

Ačiū!
Old Birželis 18, 2009, 05:59
Donorų grupės

Default Outlook taisyklė - Siųsti žinutę!

Hi, I'm Em.
Kokią versiją Outlook naudojate?
Outlook 2007, jei turite eikite į Tools> Taisyklės ir pranešimai> Nauja taisyklė. Yra ir variantas vadinamas "Siųsti perspėjimu, prie savo mobiliojo prietaiso, kai gaunu laiškus iš ko nors".

Ar tai, ką jūs norėtumėte?
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
MS Outlook - Galiu siųsti laiškus, bet i cant gauti ttoshiba Paštas, VoIP & MP Aptarimas 0 5 birželis 2009 02:35
Cant Siųsti el paštas su 2007 Outlook Express (WindowsXP) dexterlevi Paštas, VoIP & MP Aptarimas 1 Kovas 14, 2009 15:50
Nepavyko išsiųsti elektroninius laiškus su apelsinų Outlook 2003. saholt Paštas, VoIP & MP Aptarimas 1 27 vasaris 2008 15:48
Outlook 2007 wont siųsti / gauti. mattski1624 Paštas, VoIP & MP Aptarimas 3 26 gruodis 2007 14:42
Outlook 2003 "siųsti ir gauti problema PVM Office Suites & Applications 2 16 rugsėjis 2007 09:57
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.