![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ką aš bandome daryti yra sukurti taisyklę, siųsti elektroniniu paštu, kai tam tikrų elektroninių atvykti. Nenoriu į priekį arba nukreipti originalas, tik įspėjus nuomos man žinoti, kad turiu paštu. Priežastis Norėčiau gauti SMS perspėjimą, kai tam tikrų elektroninių žemę mano lange. Aš nenoriu visą laišką, nes jie gali būti labai ilgas ir nemanau plano svarstymo juos mano telefonas vistiek. Aš ieškojau didelio ir mažo, bet aš negaliu rasti nieko net užuomina į galimą sprendimą. Any ideas? Ačiū! |
|
| |||
| |||
| Hi, I'm Em. Kokią versiją Outlook naudojate? Outlook 2007, jei turite eikite į Tools> Taisyklės ir pranešimai> Nauja taisyklė. Yra ir variantas vadinamas "Siųsti perspėjimu, prie savo mobiliojo prietaiso, kai gaunu laiškus iš ko nors". Ar tai, ką jūs norėtumėte? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| MS Outlook - Galiu siųsti laiškus, bet i cant gauti | ttoshiba | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 0 | 5 birželis 2009 02:35 |
| Cant Siųsti el paštas su 2007 Outlook Express (WindowsXP) | dexterlevi | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 1 | Kovas 14, 2009 15:50 |
| Nepavyko išsiųsti elektroninius laiškus su apelsinų Outlook 2003. | saholt | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 1 | 27 vasaris 2008 15:48 |
| Outlook 2007 wont siųsti / gauti. | mattski1624 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 3 | 26 gruodis 2007 14:42 |
| Outlook 2003 "siųsti ir gauti problema | PVM | Office Suites & Applications | 2 | 16 rugsėjis 2007 09:57 |
| Temos įrankiai | |
| |