menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskusia

Register

Outlook Článok - poslať vzkaz!

Reply

Thread Tools
Old 18. júna 2009, 05:23
Nový člen skupiny

Default Outlook Článok - poslať vzkaz!

Čo som sa snaží urobiť, je vytvoriť pravidlo pre odosielanie e-mailom, ak niektoré emaily dorazí. Nechcem, aby postúpil alebo redirect pôvodné, len oznámenie zaslané prenájmu mi vedieť, som mail. Dôvodom je, chtěl bych se dostat SMS varovanie, ak sa niektoré e-maily v mojom pozemku krabice. Nechcem celý email, pretože môže byť pomerne dlhý a neplánujete na čítanie je na telefóne tak ako tak.

I hľadali vysoké a nízke, ale nemôžem nájsť nič, i napovídalo o možnom riešení. Any ideas?

Vďaka!
Old 18. júna 2009, 05:59
Darcu Skupina

Default Outlook Článok - poslať vzkaz!

Ahoj, já jsem Em.
Akú verziu Outlook používate?
V programe Outlook 2007, ak idete na Nástroje> Pravidlá a oznámenia> Nové pravidlo. Existuje aj variant s názvom "Poslať záznam do môjho mobilného telefónu, keď som si správy od niekoho".

Je to to, čo by ste chceli?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.