мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Емаил, ВоИП & ИМ Разговор

Register

Оутлоок Руле - Шаљи поруку!

Reply

Тхреад Тоолс
Old 18. јуни 2009, 05:23
Нови члан групе

Default Оутлоок Руле - Шаљи поруку!

Што сам покушава учинити је створити правило да пошаљете е-поруку кад год се одређене е-маил порука стигне. ЈА донт 'оскудица за напред или преусмјеравати оригинални, само обавештење послата Најам мене знати имам маил. Разлог је хтео бих добити СМС упозорења е-поште када одређене земље у мојој кутији. Не желим целу адресу е-поште јер се може доста дуго и не планирају на читање њима на мој телефон Аныуаы.

Ја проницали високе и ниске, али не могу наћи ништа чак алудирати на могуће решење. Било који идеја?

Хвала!
Old 18. јуни 2009, 05:59
Донаторска Група

Default Оутлоок Руле - Шаљи поруку!

Бок, Им 'ем.
Коју верзију програма Оутлоок су користите?
У програму Оутлоок 2007, и ако идете на Тоолс> Правила и Обавјештења> Нова правила. Ту је и опција зове "Пошаљи упозорења на мој мобилни уређај када ЈА добити поруку од некога".

Да ли је то оно што сте хтели?
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц