![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Те, що я намагаюся зробити, це створити правила для відправлення електронного листа, коли певні прибутки. Я не хочу, щоб вперед або перенаправити оригінал, тільки повідомлення направлено даючи мені знати, я пошту. Причина Я хотів би отримати SMS сповіщення коли певні ділянки листи на мою скриньку. Я не хочу цілий електронній пошті, так як вони можуть бути досить великий і я не планую їх читати на мобільному телефоні в будь-якому випадку. Я шукав високих і низьких, але я не можу нічого знайти навіть натяк на можливе рішення. Будь-які ідеї? Спасибо! |
|
| |||
| |||
| Привіт, я Em. Яку версію Outlook ви використовуєте? У Outlook 2007, якщо ви оберете Сервіс> Правила й оповіщення> Нові правила. Існує і варіант під назвою "Відправити пильність у моєму мобільному пристрої, коли я отримую повідомлення від кого-то". Це те, що ви хочете? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| MS Outlook - Я можу відправити пошту, але я нахиляє отримувати | ttoshiba | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 0 | 5 червня 2009 02:35 |
| Відправити нахиляє електронній пошті з Outlook Express 2007 (WindowsXP) | dexterlevi | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 1 | 14 березня 2009 15:50 |
| Неможливо відправити електронну пошту з Outlook 2003 з помаранчевим. | saholt | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 1 | 27 лютого 2008 15:48 |
| Outlook 2007 звичай відправити / отримати. | mattski1624 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 3 | 26 грудня 2007 14:42 |
| Outlook 2003 відправляти й одержувати проблема | ГУМ | Office Suites & Застосування | 2 | 16 вересня 2007 09:57 |
| Різьба Інструменти | |
| |