![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Můj přítel se pokusil několikrát se mi pošlete e-mail a to vede k ní vracím. Ona je moje rozhodně správné adrese. I když jsem jí a ona něco klikne na odpověď je ještě vrátí k ní. Řekla jsem ne v ní zablokován odesílatelů. Veškeré informace o tomto bude velmi oceňována. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to pouze v případě zaslání na vás se to stane?
| |||
| |||
| je divná věc .... já jsem její zaslání e-maily-to-dostává se snaží odpovědět pomocí stisknutí klávesy 'odpověď' a jde zpátky do její schránky .... možná něco je zapojen na jejím konci? Je to musím být něco jednoduché! |
|
| |||
| |||
| Mají využití Norton Internet Security? Pokud tomu tak zakázat kontrolu pošty. Nebo zkuste Rozpoznat a opravit funkci Mohli ještě zkusit dělat nějaké reorganizace uvnitř Outlooku. Vyprázdnit koš atd., atd. |
|
| |||
| |||
| díky! půjde tento spolu .... nevím asi někteří lidé chtějí mít každý email od počátku času. To je to, co je pro Gmail! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Stahování pošty do Outlooku Používáme F9 Klíč | dfr200764 | Office & Aplikace | 2 | 9. května 2009 10:44 |
| Live Mail Outlook Connector Chyba | mctw | Email, VoIP & IM Diskuse | 7 | 6. května 2009 08:26 |
| Outlook nelze připojit k Mail Server | thingie2 | Email, VoIP & IM Diskuse | 6 | 27 dubna 2009 13:30 |
| Jak odebrat aplikaci Outlook Express z stává výchozí mail | hehenotfunny | Email, VoIP & IM Diskuse | 3 | 8. října 2008 08:50 |
| Outlook Express výchozí Mail | dfr200764 | Email, VoIP & IM Diskuse | 6 | 18. leden 2008 10:24 |
| Thread Nástroje | |
| |