![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ο φίλος μου προσπάθησε πολλές φορές να μου στείλει ένα e-mail και διατηρεί επιστρέφουν σε αυτήν. Είναι σίγουρα μου έχει σωστή διεύθυνση. Επίσης όταν στέλνω κάτι και το πατά σε απάντηση εξακολουθεί να επιστρέφει σε αυτήν. Είπε ότι δεν είμαι στην μπλοκαρισμένου αποστολείς. Κάθε πληροφορία για αυτό θα ήταν πολύ ευπρόσδεκτη.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Είναι μόνο κατά την αποστολή να σας συμβεί αυτό;
|
|||
|
|||
|
το παράξενο πράγμα είναι .... Έχω την αποστολή λαμβάνει emails-it-προσπαθεί να απαντήσει πατώντας "απάντηση" και πρόκειται για το δικαίωμα επιστροφής Εισερχόμενα .... ίσως κάτι είναι συνδεδεμένο σε σχέση με το τέλος; Είναι Πρέπει να είναι κάτι απλό!
|
|
|
|||
|
|||
|
Να χρησιμοποιούν το Norton Internet Security;
Αν ναι, απενεργοποιήστε τη σάρωση email. Ή δοκιμάστε την Εντοπισμού και επιδιόρθωσης χαρακτηριστικό Μπορεί να επιτευχθεί, αν κάνουμε κάποιες housecleaning εντός του Outlook. Άδειασμα κάδου απορριμμάτων, κ.λπ., κ.λπ. |
|
|
|||
|
|||
|
ευχαριστώ! θα περάσει αυτό το μήκος .... dunno περίπου Ορισμένοι θέλουν να κρατήσουν όλα τα email από τις αρχές του χρόνου. Αυτό είναι για το Gmail!
|