![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moj prijatelj ima mnogo puta pokušao poslati mi e-mail i čuva ga vraćaju na nju. Ona je moj definitivno točna adresa. Isto tako kada sam joj poslati nešto i ona klikne na odgovor on još uvijek dolazi natrag u nju. Ona je rekla da nisam u svom blokiranih pošiljatelja. Bilo kakve informacije o tom bi bilo mnogo poštovati. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je li to samo kod slanja vam se to dogodi?
| |||
| |||
| čudno je stvar .... ja sam joj slanja poruke e-pošte prima-ona-to pokušava odgovoriti od udarca 'odgovor' i on je dobio pravo da se vrati joj Inbox .... možda nešto nije priključen na njezin kraj? It's dobivši biti nešto jednostavno! |
|
| |||
| |||
| Da li su koristili Norton Internet Security? Ako je tako onemogućiti skeniranja e-pošte. Ili pokušajte Detektirati i popravak značajki Možda čak i pokušati radiš neke housecleaning unutar Outlooka. Isprazni otpad itd, itd. |
|
| |||
| |||
| hvala! ovo će proći zajedno .... dunno oko nekih ljudi žele držati svaki e-poštu od početka vremena. To je ono što je za Gmail! |