mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Paštas, VoIP & MP Aptarimas

Register

Outlook operacinė paštu?

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 11, 2007, 12:00
Naujas Narys

Default Outlook operacinė paštu?

Mano draugas bandė daug kartų, ir siųsti man e-mail, ir ji nuolat grįžta prie jos. Ji tikrai turi savo adresą. Be to, kai galiu nusiųsti savo nors ir paspaudžia ant atsakymo ji vis grįžta prie jos. Ji sakė, kad aš nesu savo blokuojamų siuntėjų. Bet tai būtų labai vertinama informacija.
Old Spalis 11, 2007, 13:28
Administrator Grupė

Ar tai tik siunčiant jums taip nutinka?

Jeigu taip, tuomet jie turi būti įvesti elektroninio pašto adresą neteisingas.

Klasikiniai klaidą naudojant adresų knygoje, kai už Email negerai.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Spalis 11, 2007, 15:28
Naujas Narys

Keistas dalykas .... aš siunčia ją elektroniniu paštu, ji gauna tai, bando atsakyti by hitting "reply", ir jis ateina teisę grįžti į savo Gautieji .... gal kas nors prijungta prie jos pabaigos? It's gotta be ko paprasta!
Old Spalis 11, 2007, 15:58
Moderatorius Grupė

Ar jie naudoja Norton Internet Security "?
Jei taip išjungti pašto skenavimas.

Arba bandyti Aptikimas ir taisymas funkcija

Gali net bandyti daryti kai viduje Outlook housecleaning. Empty Trash ir tt, ir tt

Old Spalis 11, 2007, 17:14
Naujas Narys

ačiū! bus perduoti išilgai .... Nežinau, tiesa, apie kai žmonės nori išlaikyti visus pranešimus nuo laiko pradžios. Tai ką Gmail for!
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Parsisiuntimas laišką Outlook naudojant F9 Raktažodžiai dfr200764 Office Suites & Applications 2 9 gegužė 2009 10:44
Live Mail "Outlook Connector" Klaida mctw Paštas, VoIP & MP Aptarimas 7 6 gegužė 2009 08:26
Outlook negali prisijungti prie pašto serverio thingie2 Paštas, VoIP & MP Aptarimas 6 Balandis 27, 2009 13:30
Kaip ištrinti Outlook Express tapti nutylėjimą paštas hehenotfunny Paštas, VoIP & MP Aptarimas 3 8 spalis 2008 08:50
Outlook Express numatytąjį pašto sąskaitą dfr200764 Paštas, VoIP & MP Aptarimas 6 18 sausis 2008 10:24
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.