![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano draugas bandė daug kartų, ir siųsti man e-mail, ir ji nuolat grįžta prie jos. Ji tikrai turi savo adresą. Be to, kai galiu nusiųsti savo nors ir paspaudžia ant atsakymo ji vis grįžta prie jos. Ji sakė, kad aš nesu savo blokuojamų siuntėjų. Bet tai būtų labai vertinama informacija. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar tai tik siunčiant jums taip nutinka?
| |||
| |||
| Keistas dalykas .... aš siunčia ją elektroniniu paštu, ji gauna tai, bando atsakyti by hitting "reply", ir jis ateina teisę grįžti į savo Gautieji .... gal kas nors prijungta prie jos pabaigos? It's gotta be ko paprasta! |
|
| |||
| |||
| Ar jie naudoja Norton Internet Security "? Jei taip išjungti pašto skenavimas. Arba bandyti Aptikimas ir taisymas funkcija Gali net bandyti daryti kai viduje Outlook housecleaning. Empty Trash ir tt, ir tt |
|
| |||
| |||
| ačiū! bus perduoti išilgai .... Nežinau, tiesa, apie kai žmonės nori išlaikyti visus pranešimus nuo laiko pradžios. Tai ką Gmail for! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Parsisiuntimas laišką Outlook naudojant F9 Raktažodžiai | dfr200764 | Office Suites & Applications | 2 | 9 gegužė 2009 10:44 |
| Live Mail "Outlook Connector" Klaida | mctw | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 7 | 6 gegužė 2009 08:26 |
| Outlook negali prisijungti prie pašto serverio | thingie2 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 6 | Balandis 27, 2009 13:30 |
| Kaip ištrinti Outlook Express tapti nutylėjimą paštas | hehenotfunny | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 3 | 8 spalis 2008 08:50 |
| Outlook Express numatytąjį pašto sąskaitą | dfr200764 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 6 | 18 sausis 2008 10:24 |
| Temos įrankiai | |
| |