![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Môj priateľ sa pokúsil niekoľkokrát sa mi pošlite e-mail a to vedie k nej vraciam. Ona je moje rozhodně správnej adrese. I keď som jej a ona niečo klikne na odpoveď je ešte vráti k nej. Povedala som nie v nej zablokovaný odosielateľov. Všetky informácie o tomto bude veľmi oceňuje. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to len v prípade zaslania na vás sa to stane?
| |||
| |||
| je divná vec .... já jsem jej zaslanie e-maily-to-dostáva sa snaží odpovedať pomocou stlačení klávesy 'odpoveď' a ide späť do jej schránky .... možná něco je zapojený na jej konci? Je to musím byť niečo jednoduché! |
|
| |||
| |||
| Majú využitie Norton Internet Security? Ak tomu tak zakázať kontrolu pošty. Alebo skúste Rozpoznať a opraviť funkciu Mohli ešte skúsiť robiť nejaké reorganizácie vnútri Outlooku. Vyprázdniť kôš atď, atď |
|
| |||
| |||
| vďaka! pôjde tento spolu .... nevím asi niektorí ľudia chcú mať každý email od začiatku času. To je to, čo je pre Gmail! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Sťahovanie pošty do Outlooku Používame F9 Kľúč | dfr200764 | Office & Aplikácie | 2 | 9. mája 2009 10:44 |
| Live Mail Outlook Connector Chyba | mctw | Email, VoIP & IM Diskusia | 7 | 6. mája 2009 08:26 |
| Outlook sa nemôže pripojiť k Mail Server | thingie2 | Email, VoIP & IM Diskusia | 6 | 27 apríla 2009 13:30 |
| Ako odstrániť program Outlook Express z stáva predvolené mail | hehenotfunny | Email, VoIP & IM Diskusia | 3 | 8. októbra 2008 08:50 |
| Outlook Express predvolené Mail | dfr200764 | Email, VoIP & IM Diskusia | 6 | 18. január 2008 10:24 |
| Thread Tools | |
| |