![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Мој пријатељ има много пута покушао да пошаљете ми е-маил и чува га враћају на њу. Она је мој дефинитивно тачна адреса. Исто тако када сам јој послати нешто и она кликне на одговор он још увек долази натраг у њу. Она је рекла да нисам у свом блокираних пошиљаоца. Било какве информације о том би било много поштовати.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Да ли је то само код слања вам се то деси?
|
|||
|
|||
|
чудно је ствар .... ја сам јој слања поруке е-поште прима-она-то покушава одговорити од ударца 'одговор' и он је добио право да се врати јој Инбокс .... можда нешто није прикључен на њен крај? Ит'с добивен бити нешто једноставно!
|
|
|
|||
|
|||
|
Да ли су користили Нортон Интернет Сецуриты?
Ако је тако онемогућите скенирања е-поште. Или покушајте да Препознати и поправку функција Можда чак и покушати да радиш неке хоусецлеанинг унутар програма Оутлоок. Испразни отпад итд, итд |
|
|
|||
|
|||
|
хвала! ово ће проћи заједно .... дунно око неких људи желе држати сваки е-пошту од почетка времена. То је оно што је за Гмаил!
|