![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Мій друг багато разів намагався відправити мені по електронній пошті і він постійно повертається до неї. Вона безперечно має мій правильну адресу. Також, коли я посилаю їй що-небудь, і вона натискає на відповідь він ще повернеться до неї. Вона сказала, що я не є в ній заблокованих відправників. Будь-яка інформація про це буде прийнято з вдячністю. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хіба тільки при відправленні Вам це відбувається?
| |||
| |||
| дивні речі .... Я посилав їй листа, вона отримує IT-намагається дати відповідь, натиснувши "Відповісти", і він приходить назад до неї Вхідні .... Може бути, щось не підключено до її кінця? Це має бути щось просто! |
|
| |||
| |||
| Чи користуються вони Нортон інтернет-безпеки? Якщо це так відключити сканування електронної пошти. Або спробуйте Знайти і відновити " Може навіть спробувати Деякі роблять прибирання всередині Outlook. Empty Trash і т.д. і т.д. |
|
| |||
| |||
| спасибо! Пройде це разом .... знаю про якісь люди хочуть зберегти кожне повідомлення з початку часів. Це те, що для Gmail! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Завантаження пошти в Outlook Використання клавішу F9 | dfr200764 | Office Suites & Застосування | 2 | 9 травня 2009 10:44 |
| Live Mail Outlook Connector помилку | mctw | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 7 | 6 травня 2009 08:26 |
| Outlook не вдається підключитися до поштового сервера | thingie2 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 6 | 27 квітня 2009 13:30 |
| Як видалити Outlook Express стати моєю пошти за замовчуванням | hehenotfunny | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 3 | 8 жовтня 2008 08:50 |
| Outlook Express за умовчанням Mail рахунку | dfr200764 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 6 | 18 січня 2008 10:24 |
| Різьба Інструменти | |
| |