![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok Moj Outlook Express radi na XP Home neće ispisati. i ja se ne mogu kopirati iz poruke koristeći desni klik, kopirati. To će kopirati ako koristite izbornik bar ... Bilo koji ideja zašto? Pokušao sam sve Reg Popravci, ali oni ne čine razliku. Sapunica |
|
| |||
| |||
| Probajte ovo ...http://www.microsoft.com/windows/IE/.../oerepair.mspx, Onda se vratim na nas. Na putu ... što si napraviti promjene u registru? Nadamo se da Vam je znao ono što su radili, zar ne? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Outlook Express Error - E-neće ispisati | Sparkey 5 | Email, VoIP & IM Razgovor | 7 | 10 rujan 2009 14:11 |
| Ilegalna Copy XP Home | foss555 | Windows Operating Systems | 2 | 25. travanj 2009 09:37 |
| Kopirati na dvd | dhawalmkt | Multimedija i kodeci | 4 | 14. listopad 2008 08:06 |
| Kopirajte pjesme s CD na moj PC? | pete21 | Multimedija i kodeci | 4 | 2. kolovoz 2008 14:43 |
| Trebate DVD kopiranje softvera! | Brunis | Multimedija i kodeci | 4 | 15. veljača 2008 22:11 |
| Thread Tools | |
| |