פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion

Register

Outlook לא להדפיס או להעתיק?

Reply

שרשרת כלים
Old 24 נובמבר 2008, 02:13
קבוצת חברות חדשות

Default Outlook לא להדפיס או להעתיק?

הי

אזור עבודה ב-Outlook Express XP Home לא להדפיס. ואני לא יכול להעתיק מתוך הודעה באמצעות לחץ על הזכות, להעתיק. זה יהיה אם אני משתמש להעתיק את שורת התפריטים ...

למה יש לך רעיונות? ניסיתי את כל רג תיקונים אבל הם לא עושים הבדל.

קצף סבון
Old 24 נובמבר 2008, 11:43
קבוצת תורמים

Default Outlook לא להדפיס או להעתיק?

נסה את זה ...http://www.microsoft.com/windows/IE/.../oerepair.mspx, ואז לחזור אלינו.

דרך אגב ... מה עשה לך לבצע שינויים במערכת הרישום? בתקווה, אתה יודע מה אתה היית עושה, נכון?

Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
שגיאה ב-Outlook Express - הודעות דוא"ל לא הודפס Sparkey 5 דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 7 10 ספטמבר 2009 14:11
XP Home העתקה בלתי חוקית foss555 מערכות ההפעלה Windows 2 ה -25 לאפריל 2009 09:37
העתק ל-DVD dhawalmkt מולטימדיה רכיבי Codec 4 14th אוקטובר 2008 08:06
העתקה של שירים על גבי תקליטור למחשב שלי? pete21 מולטימדיה רכיבי Codec 4 2nd אוגוסט 2008 14:43
צריך להעתיק תוכנת ה-DVD! Brunis מולטימדיה רכיבי Codec 4 ה -15 בחודש פברואר 2008 22:11
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.