mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Paštas, VoIP & MP Aptarimas

Register

Outlook negali spausdinti arba kopijuoti?

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 24, 2008, 02:13
Naujas Narys

Default Outlook negali spausdinti arba kopijuoti?

Labas

Mano Outlook Express darbo dėl XP Home nebus spausdinti. ir aš negaliu nukopijuoti prane ¹ im ±, naudojant dešiniuoju pelės klavišu, kopiją. Ji bus nukopijuoti, jei aš naudoju meniu juostoje ...

Any ideas why? Aš išbandžiau visus Reg korekcija tačiau jie nėra skirtumo.

Ziepūdens
Old Lapkritis 24, 2008, 11:43
Donorų grupės

Default Outlook negali spausdinti arba kopijuoti?

Try this ...http://www.microsoft.com/windows/IE/.../oerepair.mspx, Tada grįžti pas mus.

By the way ... kokie jūs padaryti registro? Tikimės, kad Jūs žinojo, ką darė, tiesa?

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Outlook Express Error - Laiškai nebus spausdinti Sparkey 5 Paštas, VoIP & MP Aptarimas 7 10 rugsėjis 2009 14:11
XP Home Neteisėta kopija foss555 Windows "operacinės sistemos 2 Balandis 25, 2009 09:37
Kopijuoti DVD dhawalmkt Multimedia & Codecs 4 14 spalis 2008 08:06
Kopijuoti dainų kompaktinį diską į kompiuterį? pete21 Multimedia & Codecs 4 2 rugpjūtis 2008 14:43
Need DVD kopijavimo įrangą! Brunis Multimedia & Codecs 4 15 vasaris 2008 22:11
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.