менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення

Register

Outlook не буде друкувати або копіювати??

Reply

Різьба Інструменти
Old 24 листопада 2008, 02:13
Нові члени групи

Default Outlook не буде друкувати або копіювати??

Привіт

Мій Outlook Express працює над Home XP не буде друкувати. і я не була скопійована з повідомлення за допомогою правої кнопки миші, скопіювати. Вона буде копіювати, якщо я використовую меню ...

Будь-які ідеї, чому? Я пробував всі рег виправлення, але вони нічого не змінять.

Suds
Old 24 листопада 2008, 11:43
Донор групи

Default Outlook не буде друкувати або копіювати??

Спробуйте ...http://www.microsoft.com/windows/IE/.../oerepair.mspx, А потім отримати назад до нас.

До речі ..., які зміни ви зробили в реєстрі? Сподіваюся, ви знали, що ви робите, правильно?
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Помилок Outlook Express - Електронні повідомлення, не буде друкувати Sparkey 5 Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 7 10 вересня 2009 14:11
Xp Home піратської копії foss555 Операційні системи Windows 2 25 квітня 2009 09:37
Копія на DVD dhawalmkt Мультимедіа & кодеки 4 14 жовтня 2008 08:06
Копія композиції компакт-диска на моєму комп'ютері? pete21 Мультимедіа & кодеки 4 2 серпня 2008 14:43
Необхідність DVD копії програмного забезпечення! Brunis Мультимедіа & кодеки 4 15 лютого 2008 22:11
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.