по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Електронна поща, VoIP & IM Дискусия

Register

Устойчиви сигурност Pop-Up прозорец в Windows Mail

Reply

Нишка Инструменти
Old 25-ти Януари 2009, 14:07
Номер на групата

Здрасти

Имам Yahoo имейл акаунт конфигуриран да изтеглите имейли за Windows Mail (операционна система е Windows Vista Premium). Аз забелязах, наскоро един досаден прозорец сигурност продължава да се пръкват, след отваряне на Windows Mail, иска ми потребителско име и парола за вход в детайли за Yahoo. Той никога не използвате, за да направите това, докато сега; случайност, аз се опитах свалянето на всички най-новите актуализации на Windows и няма да рестартирате компютъра! Аз трябваше да използвате System Restore, за да го започнете!

Всички съвети ще бъдат получени с признателност! Благодарности.

Декан
Old 28-ми януари, 2009 година, 19:20
Номер на групата

Дийн ...

Каква програма се използва за зловреден софтуер за защита? Понякога различните зловредния софтуер софтуер ще промени информацията за вход в системата на вашата поща.

Отидете в свойствата на Yahoo сметка имате конфигуриран с Windows Mail и се уверете, че потребителското име и паролата са конфигуриран правилно ... запазите настройките си и се опитайте отваряне на Windows Mail, за да провери за нови съобщения.

Още ли се за сигурност предупреждение? Ако е така, какво е най-точната формулировка на гаранцията съобщение?
Old 29-ти Януари 2009, 00:23
Номер на групата

Отделно от Windows Defender, главните анти-зловреден софтуер в употреба програма ще бъде този, който идва с Kaspersky - което осигурява всичко например антивирусни, защитни стени etc.etc. Тъй като съм бил в това, че не е направено, че напоследък, но аз ще направя това, което ви предлагаме, следващия път, тя означава 'държа се зле ". благодарности.
Old 29-ти Януари 2009, 11:26
Номер на групата

нещо, което сте забелязали, е, когато се отвори сметка имоти в Windows Mail и кликнете върху връзките в раздела, тя показва малка кутия, питам ви, ако искате да се свържете IE чрез вашата локална мрежа. В момента, това поле е буен, но ако ти правя "проверка", тя позволява да се свържете чрез Tiscali широколентов (което ми е ISP). В случай, че бъдат проверени или не? Просто попита той doesn't изглежда да направи разликата във всеки случай!
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc