![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти Имам Yahoo имейл акаунт конфигуриран да изтеглите имейли за Windows Mail (операционна система е Windows Vista Premium). Аз забелязах, наскоро един досаден прозорец сигурност продължава да се пръкват, след отваряне на Windows Mail, иска ми потребителско име и парола за вход в детайли за Yahoo. Той никога не използвате, за да направите това, докато сега; случайност, аз се опитах свалянето на всички най-новите актуализации на Windows и няма да рестартирате компютъра! Аз трябваше да използвате System Restore, за да го започнете! Всички съвети ще бъдат получени с признателност! Благодарности. Декан |
|
| |||
| |||
| Дийн ... Каква програма се използва за зловреден софтуер за защита? Понякога различните зловредния софтуер софтуер ще промени информацията за вход в системата на вашата поща. Отидете в свойствата на Yahoo сметка имате конфигуриран с Windows Mail и се уверете, че потребителското име и паролата са конфигуриран правилно ... запазите настройките си и се опитайте отваряне на Windows Mail, за да провери за нови съобщения. Още ли се за сигурност предупреждение? Ако е така, какво е най-точната формулировка на гаранцията съобщение? |
|
| |||
| |||
| Отделно от Windows Defender, главните анти-зловреден софтуер в употреба програма ще бъде този, който идва с Kaspersky - което осигурява всичко например антивирусни, защитни стени etc.etc. Тъй като съм бил в това, че не е направено, че напоследък, но аз ще направя това, което ви предлагаме, следващия път, тя означава 'държа се зле ". благодарности. |
|
| |||
| |||
| нещо, което сте забелязали, е, когато се отвори сметка имоти в Windows Mail и кликнете върху връзките в раздела, тя показва малка кутия, питам ви, ако искате да се свържете IE чрез вашата локална мрежа. В момента, това поле е буен, но ако ти правя "проверка", тя позволява да се свържете чрез Tiscali широколентов (което ми е ISP). В случай, че бъдат проверени или не? Просто попита той doesn't изглежда да направи разликата във всеки случай! |