![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Nazdar
Mám yahoo e-mailový účet nakonfigurován stahovat e-maily a Windows Mail (OS Windows Vista Premium). Všiml jsem si nedávno jeden nepříjemný bezpečnostní okna udržuje odprýskávání až po otevření Windows Mail, a žádá, aby mé jméno a heslo pro přihlašovací údaje yahoo. Nikdy používat to udělat, až teď, náhodou jsem se pokusil stáhnout všechny nejnovější aktualizace systému Windows a restartu PC by nebyl! Musel jsem použít Obnovení systému, aby si ji na start! Jakékoliv tipy budou vděčně obdržela! Díky. Děkan |
|
|
|||
|
|||
|
Děkan ...
Jaký program máte použít pro ochranu malware? Někdy se různé malware software se změní přihlašovací údaje o vaší mailové účty. Jděte do nemovitostí na Yahoo účet máte nakonfigurováno s Windows Mail a ujistěte se, že uživatelské jméno a heslo jsou nastaveny správně ... uložit vaše nastavení a zkuste to znovu otevření Windows Mail pro kontrolu nových zpráv. Ještě si bezpečnostní varování? Pokud ano, jaká je přesná formulace bezpečnostní zprávy? |
|
|
|||
|
|||
|
Kromě programu Windows Defender, hlavní program Anti-Malware v používání bude ten, který přichází s Kaspersky - který poskytuje vše, např. antivirus, firewall etc.etc. Jelikož jsem byl na to, že se tak neděje, že v poslední době, ale budu dělat to, co navrhujeme, příště to znamená 'dělat ostudu'. díky.
|
|
|
|||
|
|||
|
něco jsem všiml je, když si otevřít účet vlastností Windows Mail a klikněte na kartu Připojení, ukazuje malá krabička, zeptá, zda chcete připojit přes IE vaší lokální síti. V okamžiku, že je políčko nezaškrtnuté, ale pokud budete dělat 'check' to, že vám umožní připojit přes Tiscali Broadband (což je můj ISP). Mělo by být kontrolovány, nebo ne? Jen divili, že doesnt Zdá se, že jakékoli rozdíly v každém případě!
|