![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Έχω υπόψη μου το Yahoo email ρυθμιστεί για λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Windows Mail (OS είναι Windows Vista Premium). Είδα πρόσφατα μια ενοχλητική ασφάλειας παράθυρο κρατάει μέχρι βρεθώ, μετά το άνοιγμα των Windows Mail, μου ζητά όνομα χρήστη και τον κωδικό σύνδεσης λεπτομέρειες για το yahoo. Είναι να μη χρησιμοποιείται ποτέ να το κάνουμε αυτό μέχρι τώρα? Παρεμπιπτόντως, προσπάθησα λήψη όλων των πρόσφατων ενημερωμένων εκδόσεων των Windows και του υπολογιστή δεν θα επανεκκίνηση! Έπρεπε να το χρησιμοποιήσετε για να επαναφέρετε το σύστημα, για να ξεκινήσετε! Κάθε συμβουλές θα είναι ευπρόσδεκτο! Ευχαριστώ. Dean |
|
| |||
| |||
| Dean ... Τι πρόγραμμα χρησιμοποιείτε για την προστασία του κακόβουλου λογισμικού; Μερικές φορές διάφορα κακόβουλα προγράμματα λογισμικού θα αλλάξει τα στοιχεία σύνδεσης σας mail λογαριασμούς. Πήγαινε στην ιδιότητες του λογαριασμού σας στο Yahoo έχουν ρυθμιστεί με το Windows Mail και βεβαιωθείτε ότι το όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης έχουν ρυθμιστεί σωστά ... αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις σας και προσπαθήστε ξανά το άνοιγμα των Windows Mail για να ελέγξετε για νέα μηνύματα. Μήπως να λάβετε την προειδοποίηση ασφαλείας; Εάν ναι, ποια είναι η ακριβής διατύπωση της ασφάλειας μήνυμα; |
|
| |||
| |||
| Εκτός από το Windows Defender, το κύριο αντι-κακόβουλου λογισμικού προγράμματος που είναι σε χρήση θα είναι αυτή που έρχεται με Kaspersky - η οποία παρέχει τα πάντα, π.χ. antivirus, firewall etc.etc. Επειδή ήμουν σε αυτό, δεν το έχει κάνει το τελευταίο διάστημα, αλλά θα κάνω ό, τι δείχνουν, την επόμενη φορά που κάνει "παρεκτρέπομαι». ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
| κάτι που παρατήρησα είναι όταν θα ανοίξει το λογαριασμό ιδιότητες στα Windows Mail και κάντε κλικ στην καρτέλα συνδέσεις, δείχνει ένα μικρό κουτί, ζητώντας σας αν θέλετε να συνδεθείτε μέσω IE σας τοπικό δίκτυο. Αυτή τη στιγμή, ότι η θέση είναι ανεξέλεγκτα, αλλά αν το κάνετε "έλεγχο" του, που σας επιτρέπει να συνδεθείτε μέσω Tiscali Broadband (η οποία μου ISP). Πρέπει να ελέγχεται ή δεν είναι; Απλά αναρωτήθηκε? It doesn't φαίνεται να κάνουν τη διαφορά έτσι κι αλλιώς! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Βοήθεια Με το Windows Mail Προεπιλογές | ptfitzy | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 6 | 12 Αυγ 2009 08:51 |
| Windows Mail για να πλημμυρίσει με παλιά emails!! | dfr200764 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 2 | 19 Νοε 2008 15:05 |
| Αλληλογραφία των Windows μπορεί να μην φορτώνεται Ένας Email | windows3001 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 4 | 18 Οκτ 2008 16:33 |
| Windows Mail | dfr200764 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 4 | 20 Αυγ 2008 14:42 |
| Πρόβλημα με το Windows Mail | dfr200764 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 19 | 18 Μαρ 2008 14:49 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |