![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia Én My Yahoo e-mail fiók beállítva, hogy töltse le az e-maileket, hogy a Windows Mail (OS Windows Vista Premium). Én is észrevettem, a közelmúltban egy bosszantó biztonsági ablak tartja durrantó fel, megnyitását követően a Windows Mail, kérve én username és jelszó bejelentkezési adatait yahoo. Ezt soha nem használja ezt mostanáig; mellékesen, megpróbáltam letöltése a legújabb Windows-frissítések és a számítógép újraindítása nem! Volt, hogy használja a rendszer-visszaállítás, hogy ez a kezdet! Minden tipp lenne hálásan kapott! Köszönöm. Dean |
|
| |||
| |||
| Dean ... Milyen program tudja használni malware védelem? Néha különböző malware szoftvert fogja változtatni a bejelentkezési adatokat e-mail mellékletben. Menj a tulajdonságok a Yahoo van beállítva a Windows Mail és ellenőrizze, hogy a felhasználónév és a jelszó van beállítva helyesen ... menteni a beállításokat, és próbálja újra megnyitása a Windows Mail, hogy ellenőrizze az új üzeneteket. Te még mindig a biztonsági figyelmeztetést? Ha igen, mi a pontos megfogalmazása a biztonsági üzenet? |
|
| |||
| |||
| Eltekintve a Windows Defender, a fő anti-malware program használata lesz az egyetlen, ami a Kaspersky -, amely minden pl. víruskereső, tűzfal etc.etc. Mivel már volt rá, hogy nem történt meg, de mostanában fogok csinálni, amit arra utalnak, legközelebb azt "neveletlenkedik". köszönöm. |
|
| |||
| |||
| valami, amit észrevettem, amikor nyitva van a számla tulajdonságait a Windows Mail és kattintson a Kapcsolatok fülre, azt mutatja, egy kis dobozt, és azt kérdezte, ha szeretne csatlakozni keresztül a helyi hálózatra. Abban a pillanatban, hogy a doboz nélkül, de ha te "ellenőrzése", ha lehetővé teszi, hogy keresztül csatlakozik Tiscali szélessávú (ez az én ISP). Amennyiben ellenőrizni kell, vagy nem? Csak csodálkoztam, ez nem úgy tűnik, hogy semmilyen különbség egyébként! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Segítség a Windows Mail alapértelmezései | ptfitzy | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 6 | 12. augusztus 2009 08:51 |
| Windows Mail is elöntött a régi e-mailt! | dfr200764 | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 2 | 19. november 2008 15:05 |
| A Windows Mail nem tudja betölteni egyik Email | windows3001 | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 4 | 18. október 2008 16:33 |
| Windows Mail | dfr200764 | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 4 | 20. augusztus 2008 14:42 |
| Probléma a Windows Mail | dfr200764 | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 19 | 18. március 2008 14:49 |
| Téma eszközök | |
| |