פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion

Register

תמידי אבטחה חלונות קופצים ב-Windows Mail

Reply

שרשרת כלים
Old 25 ינואר 2009, 14:07
קבוצת תורמים

Default תמידי אבטחה חלונות קופצים ב-Windows Mail

הי

יש לי את חשבון הדוא"ל Yahoo מוגדר להוריד הודעות דוא"ל ל-Windows Mail (מערכת ההפעלה היא Windows Vista Premium). יש לי לב לאחרונה מעצבנים האבטחה של החלון שומר popping למעלה, לאחר פתיחת Windows Mail, מבקש את שם המשתמש וסיסמת הכניסה את הפרטים של Yahoo. זה אף פעם לא להשתמש בו כדי לעשות את זה עד עכשיו, אגב, ניסיתי להוריד את כל העדכונים העדכניים ביותר של Windows ו-PC לא אתחול מחדש! הייתי צריך להשתמש ב 'שחזור המערכת' כדי להתחיל לקבל את זה!

כל העצות תהיה קיבל בהכרת תודה! תודה.

דיקן
Old 28 ינואר 2009, 19:20
קבוצת תורמים

דיקן ...

מה לעשות לך להשתמש בתוכנית עבור תוכנות זדוניות הגנה? לפעמים שונים malware התוכנה לשנות את פרטי הכניסה שלך חשבונות דואר.

לבדוק את מאפייני ה-Yahoo החשבון שלך מוגדר ל-Windows Mail כדי לוודא את שם המשתמש ואת הסיסמה מוגדרים כראוי ... שמור את ההגדרות שלך ונסה שוב לפתוח את Windows Mail כדי לבדוק הודעות חדשות.

האם אתה עדיין מקבל את אזהרת האבטחה? אם כן, מה היא בדיוק את הניסוח של הודעת אבטחה?
Old 29 ינואר 2009, 00:23
קבוצת תורמים

חוץ מ-Windows Defender, הראשי נגד תוכנה זדונית תוכנית בשימוש יהיה אחד שמגיע עם Kaspersky - המספק את כל האנטי וירוס למשל, חומת אש etc.etc. מאז יש לי כבר את זה, זה לא עשה את זה בזמן האחרון אבל אני אעשה כל מה שאתה מציע, בפעם הבאה שהיא עושה 'להשתובב'. תודה.
Old 29 ינואר 2009, 11:26
קבוצת תורמים

יש לי משהו הוא שם לב כשאני פותח את החשבון ב-Windows Mail נכסים ולחץ על הכרטיסייה התקשרויות, הוא מראה קצת תיבת לשאול אותך אם אתה רוצה להתחבר דרך הדפדפן שלך ברשת המקומית. באותו רגע, כי התיבה אינה מסומנת, אבל אם אתה עושה את 'בדוק את זה, היא מאפשרת לך להתחבר דרך Tiscali Broadband (שהיא ספק האינטרנט שלי). זה אמור להיות מסומן או לא? רק תוהה, זה נראה doesn't לעשות כל ההבדל בכל מקרה!
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
עזרה עם ערכי ברירת המחדל של Windows Mail ptfitzy דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 6 12th אוגוסט 2009 08:51
Windows Mail להיות מוצף הודעות דוא"ל עם הישן! dfr200764 דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 2 19th נובמבר 2008 15:05
Windows Mail אין אפשרות לטעון אותו הדואר windows3001 דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 4 18 אוקטובר 2008 16:33
Windows Mail dfr200764 דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 4 ה -20 לאוגוסט 2008 14:42
בעיה עם Windows Mail dfr200764 דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 19 18 מרץ 2008 14:49
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.