mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Paštas, VoIP & MP Aptarimas

Register

Patvarūs Saugumo Iššokantis langas programoje Windows Mail

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 25, 2009, 14:07
Donorų grupės

Default Patvarūs Saugumo Iššokantis langas programoje Windows Mail

Labas

Turiu yahoo pašto dėžutę sukonfigūruotas atsisiųsti laiškus programoje Windows Mail (OS Windows Vista Premium). Aš pastebėjau, kad pastaruoju metu erzina saugumo langai saugo Popping, po atidarymo "Windows Mail", prašydama savo vartotojo vardą ir slaptažodį detales yahoo. Jis niekada nenaudokite tai padaryti iki šiol, beje, aš bandžiau parsisiųsti visus naujausius Windows atnaujinimus ir PC nebūtų perkrauti! Man teko naudotis System Restore to get it to start!

Bet kokie patarimai būtų Dėkojame gavo! Ačiū.

Dekanas
Old Sausis 28, 2009, 19:20
Donorų grupės

Dean ...

Kokia programa jums naudoti apsaugą nuo kenkėjiškų programų? Kartais įvairių kenkėjiškų programų bus pakeisti prisijungimo informaciją savo elektroninio pašto adresą.

Grįžti į Yahoo savybės sąskaitą turite konfigūruoti "Windows Mail" ir įsitikinkite, kad vartotojo vardas ir slaptažodis yra sukonfigūruotas ... išsaugokite savo nustatymus ir bandykite atidaryti Windows Mail dar kartą patikrinti, ar naujų pranešimų.

Ar Jūs vis dar gauti saugos įspėjimą? Jei taip, kokia yra tiksli formuluotė pranešimą apie saugumą?
Old Sausis 29, 2009, 00:23
Donorų grupės

Be "Windows Defender", pagrindinis apsaugos nuo kenkėjiškų programų naudojimas bus vienas ateina su Kaspersky - kuriame viskas pvz. antivirusinės, ugniasienės etc.etc. Kadangi buvau prie jos, jis nepadarė jis pastaruoju metu, bet aš daryti tai, ką jūs siūlote, kitą kartą ji "blogai elgtis". ačiū.
Old Sausis 29, 2009, 11:26
Donorų grupės

ką aš pastebėjau, kai aš atidaryti sąskaitą savybės "Windows Mail" ir spustelėkite skirtuką Ryšiai, jis rodo mažai lauke, klausia, ar norite prisijungti ty per Jūsų vietinį tinklą. Metu, kad langelis pažymėtas, bet jei "patikrinimas", jis leis jums prijungti per Tiscali Broadband (kuris yra mano ISP). Ji turėtų būti patikrinta, ar ne? Tiesiog suabejojo, tai nepadės, atrodo, kad jokio skirtumo anyway!
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Pagalba su Windows Mail nutylėjimą ptfitzy Paštas, VoIP & MP Aptarimas 6 Rugpjūtis 12, 2009 08:51
"Windows Mail" buvo užtvindyta sena laiškų!! dfr200764 Paštas, VoIP & MP Aptarimas 2 Lapkritis 19, 2008 15:05
Windows Mail gali būti įkelti ne vieną laišką windows3001 Paštas, VoIP & MP Aptarimas 4 18 spalis 2008 16:33
Windows Mail dfr200764 Paštas, VoIP & MP Aptarimas 4 Rugpjūtis 20, 2008 14:42
Problema su Windows Mail dfr200764 Paštas, VoIP & MP Aptarimas 19 Kovas 18, 2008 14:49
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.