![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas Turiu yahoo pašto dėžutę sukonfigūruotas atsisiųsti laiškus programoje Windows Mail (OS Windows Vista Premium). Aš pastebėjau, kad pastaruoju metu erzina saugumo langai saugo Popping, po atidarymo "Windows Mail", prašydama savo vartotojo vardą ir slaptažodį detales yahoo. Jis niekada nenaudokite tai padaryti iki šiol, beje, aš bandžiau parsisiųsti visus naujausius Windows atnaujinimus ir PC nebūtų perkrauti! Man teko naudotis System Restore to get it to start! Bet kokie patarimai būtų Dėkojame gavo! Ačiū. Dekanas |
|
| |||
| |||
| Dean ... Kokia programa jums naudoti apsaugą nuo kenkėjiškų programų? Kartais įvairių kenkėjiškų programų bus pakeisti prisijungimo informaciją savo elektroninio pašto adresą. Grįžti į Yahoo savybės sąskaitą turite konfigūruoti "Windows Mail" ir įsitikinkite, kad vartotojo vardas ir slaptažodis yra sukonfigūruotas ... išsaugokite savo nustatymus ir bandykite atidaryti Windows Mail dar kartą patikrinti, ar naujų pranešimų. Ar Jūs vis dar gauti saugos įspėjimą? Jei taip, kokia yra tiksli formuluotė pranešimą apie saugumą? |
|
| |||
| |||
| Be "Windows Defender", pagrindinis apsaugos nuo kenkėjiškų programų naudojimas bus vienas ateina su Kaspersky - kuriame viskas pvz. antivirusinės, ugniasienės etc.etc. Kadangi buvau prie jos, jis nepadarė jis pastaruoju metu, bet aš daryti tai, ką jūs siūlote, kitą kartą ji "blogai elgtis". ačiū. |
|
| |||
| |||
| ką aš pastebėjau, kai aš atidaryti sąskaitą savybės "Windows Mail" ir spustelėkite skirtuką Ryšiai, jis rodo mažai lauke, klausia, ar norite prisijungti ty per Jūsų vietinį tinklą. Metu, kad langelis pažymėtas, bet jei "patikrinimas", jis leis jums prijungti per Tiscali Broadband (kuris yra mano ISP). Ji turėtų būti patikrinta, ar ne? Tiesiog suabejojo, tai nepadės, atrodo, kad jokio skirtumo anyway! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Pagalba su Windows Mail nutylėjimą | ptfitzy | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 6 | Rugpjūtis 12, 2009 08:51 |
| "Windows Mail" buvo užtvindyta sena laiškų!! | dfr200764 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 2 | Lapkritis 19, 2008 15:05 |
| Windows Mail gali būti įkelti ne vieną laišką | windows3001 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 4 | 18 spalis 2008 16:33 |
| Windows Mail | dfr200764 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 4 | Rugpjūtis 20, 2008 14:42 |
| Problema su Windows Mail | dfr200764 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 19 | Kovas 18, 2008 14:49 |
| Temos įrankiai | |
| |