![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Čau Man ir mana yahoo e-pasta kontu konfigurēts, lai lejupielādētu e-pastus uz Windows Mail (OS ir Windows Vista Premium). Es pamanīju nesen kaitinošas drošības logu uztur popping up, pēc atvēršanas Windows Mail, pieprasot savu lietotājvārdu un paroli pieteikšanās informāciju par Yahoo. To nekad neizmanto to darīt līdz šim; starp citu, es mēģināju lejupielādēt visas jaunākās logi atjauninājumus un PC nav reboot! Man bija izmantot System Restore, lai saņemtu to start! Jebkurš tips varētu būt pateicību saņēma! Pateicība. Dean |
|
| |||
| |||
| Dean ... Kādas programmas jūs izmantojat, lai malware aizsardzību? Dažreiz dažādi malware programmatūra mainīt pieteikšanās informāciju savam pasta kontiem. Iedziļināties un Yahoo īpašības kontu jums jākonfigurē ar Windows Mail un pārliecinieties, vai lietotājvārds un parole ir pareizi konfigurēts ... saglabātu uzstādījumus un mēģiniet atvērt Windows Mail atkal, lai pārbaudītu jaunās ziņas. Vai jūs joprojām saņemat drošības brīdinājums? Ja tā, kādi ir precīzs formulējums drošības ziņojumu? |
|
| |||
| |||
| Neatkarīgi no Windows Defender, galvenais pret ļaunprātīgu programmu izmantošanu būs viens, kas nāk ar Kaspersky - kas piedāvā visu, piemēram, antivīrusu, ugunsmūru etc.etc. Tā kā esmu bijis par to, tā nav izdarījusi tā pēdējā, bet es darīšu to, ko jūs ieteiktu, nākamreiz tas "misbehave". pateicība. |
|
| |||
| |||
| kaut ko es esmu ievērojis, ir, kad es atveru kontu rekvizītus programmā Windows Mail un noklikšķiniet uz cilnes Savienojumi, liecina, ka mazā kastīte, kurā jums, ja jūs vēlaties savienot IE caur savu lokālo tīklu. Tajā brīdī, šī aile ir apkarotas, bet, ja jūs "pārbaude", tā ļauj izveidot savienojumu ar Tiscali platjoslas pakalpojumu jomā (kas ir mans ISP). Vai tai ir jāpārbauda, vai ne? Vienkārši prātoju, tas doesn't šķiet veikt jebkāda starpība, vienalga! |
![]() |
|
| Bookmarks |