![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć Mam yahoo skonfigurowane konto e-mail, aby pobrać wiadomości e-mail do Windows Mail (OS jest Windows Vista Premium). Mam Zauważyliśmy ostatnio jeden irytujących okien bezpieczeństwa utrzymuje popping up, po otwarciu programu Windows Mail, żądając moją nazwę użytkownika i hasło logowania do Yahoo. Nigdy nie używać do tego do tej pory, zresztą próbowałem pobierając wszystkie najnowsze aktualizacje systemu Windows i ponownym uruchomieniu komputera nie! Musiałem użyć przywracania systemu, aby go uruchomić? Wszelkie porady byłyby otrzymane wdzięcznością! Dzięki. Dean |
|
| |||
| |||
| Dean ... Co do programu, którego używasz do ochrony złośliwego oprogramowania? Czasami różne złośliwym oprogramowaniem będzie zmienić dane logowania do kont pocztowych. Przejdź do właściwości Yahoo konta zostały skonfigurowane w systemie Windows Mail i upewnij się, że nazwa użytkownika i hasło są poprawnie skonfigurowane ... zapisać ustawienia i próby otwarcia programu Windows Mail, aby sprawdzić nowe wiadomości. Czy wciąż bezpieczeństwa ostrzeżenie? Jeśli tak, jakie jest dokładne sformułowanie bezpieczeństwa wiadomość? |
|
| |||
| |||
| Oprócz programu Windows Defender, główny anty-malware program używany będzie ten, który pochodzi z Kaspersky - który zapewnia wszystko, np. programy antywirusowe, zapory etc.etc. Ponieważ byłem na to, to nie zrobił to ostatnio, ale będę robić, co proponujemy, to następnym razem "źle się zachowywać". dzięki. |
|
| |||
| |||
| Mam coś zauważyli, kiedy jest otwarty rachunek nieruchomości w Windows Mail i kliknij kartę Połączenia, wykazuje niewielkie pole, pytając, czy chcesz połączyć IE za pośrednictwem sieci lokalnej. W tym momencie, że jest zaznaczone pole wyboru, ale jeśli to "sprawdzić" go, pozwala łączyć się za pośrednictwem Tiscali Broadband (który jest moim ISP). Powinny być sprawdzane, czy nie? Wystarczy zastanawiał, ale wydaje się, że nie robi się żadnej różnicy anyway! |
![]() |
|