![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut Am My Yahoo cont de e-mail este configurată pentru a descărca mesajele de poştă electronică de la Windows Mail (sistem de operare este Windows Vista Premium). Am observat recent un enervant de securitate fereastra păstrează popping sus, după deschiderea Windows Mail, solicitând, numele meu de utilizator şi parola de login pentru detalii yahoo. Ea nu utilizează pentru a face acest lucru până acum, apropo, am incercat toate descărca cele mai recente actualizări Windows şi PC-ul nu ar reboot!! Am avut de a folosi System Restore pentru a obţine acesta pentru a începe! Orice sfaturi ar fi primit cu recunoştinţă! Mulţumesc. Decan |
|
| |||
| |||
| Dean ... Ce vrei să utilizaţi programul de protecţie a malware-ului? Uneori diverse malware-ului de software vor schimba informaţiile de login de mail. Du-te în proprietăţi de Yahoo cont pe care le-aţi configurat cu Windows Mail şi asiguraţi-vă că numele de utilizator şi parola sunt configurate corect ... salva setările şi să încercaţi din nou deschiderea Windows Mail pentru a verifica pentru mesaje noi. Aveţi încă primi avertisment de securitate? Dacă da, ce este exact cuprins de securitate mesaj? |
|
| |||
| |||
| În afară de Windows Defender, principalele anti-malware program în utilizare va fi cel care vine cu Kaspersky - care prevede totul de exemplu, antivirus, firewall, etc.etc. Deoarece am fost pe la ea, nu a făcut-o în ultimul timp, dar o voi face ceea ce sugerează, data viitoare când aceasta "nu se purta cum trebuie". mulţumesc. |
|
| |||
| |||
| Am observat ceva este cand am deschis contul proprietăţi în Windows Mail şi faceţi clic pe pe fila Conexiuni, acesta afişează o casetă mică, întrebând dacă doriţi să vă conectaţi IE prin reţea locală. În momentul de faţă, care nu este bifat caseta, dar daca vei face asta "verifica" ei, aceasta vă permite să vă conectaţi prin Tiscali Broadband (care mi-e ISP). Ar trebui să fie verificate sau nu? Doar intrebam; doesnt par să-l fac nici o diferenţă, oricum! |
![]() |
|
| Marcaje |