![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Nazdar
Mám yahoo e-mailový účet nakonfigurovaný sťahovať e-maily a Windows Mail (OS Windows Vista Premium). Všimol som si nedávno jeden nepríjemný bezpečnostné okná udržiava odprýskávání až po otvorení Windows Mail, a žiada, aby moje meno a heslo pre prihlasovacie údaje yahoo. Nikdy používať to urobiť, až teraz, náhodou som sa pokúsil stiahnuť všetky najnovšie aktualizácie systému Windows a reštartu PC by nebol! Musel som použiť Obnovovanie systému, aby si ju na štart! Akékoľvek tipy budú vďačne dostala! Vďaka. Dekan |
|
|
|||
|
|||
|
Dekan ...
Aký program máte použiť pre ochranu malware? Niekedy sa rôzne malware softvér sa zmení prihlasovacie údaje o vašej mailovej účty. Choďte do nehnuteľností na Yahoo účet máte nakonfigurovaná s Windows Mail a uistite sa, že užívateľské meno a heslo sú nastavené správne ... uložiť vaše nastavenia a skúste to znovu otvorenie Windows Mail pre kontrolu nových správ. Ešte si bezpečnostné varovanie? Ak áno, aká je presná formulácia bezpečnostnej správy? |
|
|
|||
|
|||
|
Okrem programu Windows Defender, hlavný program Anti-Malware v používaní bude ten, ktorý prichádza s Kaspersky - ktorý poskytuje všetko, napríklad antivírus, firewall etc.etc. Keďže som bol na to, že sa tak nedeje, že v poslednej dobe, ale budem robiť to, čo navrhujeme, nabudúce to znamená 'robiť ostudu'. vďaka.
|
|
|
|||
|
|||
|
niečo som všimol je, keď si otvoriť účet vlastností Windows Mail a kliknite na kartu Pripojenia, ukazuje malá škatuľka, opýta, či chcete pripojiť cez IE vašej lokálnej sieti. V okamihu, že je políčko nezaškrtnuté, ale ak budete robiť 'check' to, že vám umožní pripojiť cez Tiscali Broadband (čo je môj ISP). Malo by byť kontrolované, alebo nie? Len divili, že doesnt Zdá sa, že akékoľvek rozdiely v každom prípade!
|