![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок Ја сам Мы Ыахоо конфигурисан налог е-поште за преузимање е-поште за Уиндоус Маил (ОС је Уиндоус Виста Премиум). Ја сам недавно приметио један безбедносни досадних прозора држи поппинг уп, након отварања Уиндоус Маил, затражила моје корисничко име и лозинку за пријаву за детаље ыахоо. То никад не користите то да учини до сада, узгредно, ЈА суђен скидање података све најновије надоградње и Уиндоус ПЦ не би поновно подизање система! Морао сам да користи за враћање система за добити то за старт! Било који савијети би бити захвално примили! Хвала. Деканат |
|
| |||
| |||
| Деан ... Шта да ли ви користите програм за штетне садржаје заштиту? Понекад различитих злонамерних програма софтвер ће променити податке за пријаву на свој маил рачуне. Иди на својства Ыахоо налогу имате конфигурисан са Уиндоус Маил и проверите да је корисничко име и лозинка су конфигурисани исправно ... сачували подешавања и покушајте поновно отварање Уиндоус Маил да проверите за нове поруке. Имате ли још увек добити безбедносних упозорења? Ако је тако, што је тачно текст безбедност поруку? |
|
| |||
| |||
| Осим програма Уиндоус Дефендер, главна против штетних садржаја програма у употреби ће бити онај који долази са Касперскы - која пружа све што је на пример антивирус, заштитни зид етц.етц. Будући да сам се на њега, то није учинио у последње време, али ја ћу учинити оно што предлажемо, следећи пут за 'недолично се понашати. хвала. |
|
| |||
| |||
| несто сам приметио је кад сам отворити налог пропертиес ин Уиндоус Маил и кликните на картицу везе, он показује кутијицу, молећи Вас ако се желите повезати ТЈ путем локалне мреже. У овом тренутку, да је оквир непроверени, али ако ништа 'означити' то, то вам омогућава да спојите преко Тисцали Широкопојасни (што је мој ИСП). Би требао бити чек или не? Довољно је запитао, то се, чини се да све разлике Аныуаы! |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Помоћ око Уиндоус Маил Подразумевано | птфитзы | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 6 | 12 аугуст 2009 08:51 |
| Уиндоус Маил бити преплављена са старог е-маил порука! | дфр200764 | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 2 | 19 новембар 2008 15:05 |
| Уиндоус Маил не може да отпремите Један Емаил | уиндоус3001 | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 4 | 18 октобар 2008 16:33 |
| Уиндоус Маил | дфр200764 | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 4 | 20 аугуст 2008 14:42 |
| Проблем са Уиндоус Маил | дфр200764 | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 19 | 18 март 2008 14:49 |
| Тхреад Тоолс | |
| |