менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення

Register

Стійкі безпеки спливаючі вікна в Windows Mail

Reply

Різьба Інструменти
Old 25 січня 2009, 14:07
Донор групи

Default Стійкі безпеки спливаючі вікна в Windows Mail

Привіт

У мене є поштову скриньку Yahoo налаштовані на завантаження листів з Windows Mail (ОС Windows Vista Premium). Я помітив недавній дратує вікно безпеки все частіше з'являються статті, після відкриття Windows Mail, запитуюча ім'я користувача і пароль Логін деталі для Yahoo. Він ніколи не використовувати для цього до цих пір; до речі, я намагалася завантажувати всі останні оновлення Windows і ПК не буде перезавантаження! Мені довелося використовувати "Відновлення системи", щоб змусити його розпочати!

Будь-які поради будуть з вдячністю прийняті! Спасибо.

Дін
Old 28 січня 2009, 19:20
Донор групи

Декана ...

Яку програму ви використовуєте для захисту від шкідливих програм? Іноді різним шкідливим програмним забезпеченням буде мінятися Логін інформації про Ваших облікових записів електронної пошти.

Ідіть у властивостях облікового запису Yahoo налаштований з Windows Mail і переконайтеся, що ім'я користувача і пароль правильно налаштувати ... зберегти настройки і спробуйте відкрити Windows Mail знову, щоб перевірити наявність нових повідомлень.

Ви все ще отримуєте попередження про безпеку? Якщо так, то яка точне формулювання повідомлення про безпеку?
Old 29 січня 2009, 00:23
Донор групи

Поряд з Захисником Windows, основні Anti-Malware програма буде використаний той, який поставляється з Касперського - яка надає все, наприклад, антивірус, брандмауер etc.etc. Оскільки я на неї, вона не зробила це останнім часом, але я зроблю все, що ви пропонуєте, наступного разу це робить 'неправильне. спасибо.
Old 29 січня 2009, 11:26
Донор групи

що я помітив це, коли я відкриваю властивості облікового запису в Windows Mail та натисніть на вкладку "Підключення", вона показує коробочку, просимо вас, якщо ви хочете підключити, тобто через локальну мережу. На даний момент, що прапорець не встановлений, але якщо ви 'Перевірити', воно дозволяє підключатися через Tiscali широкосмуговий Інтернет (це мій ISP). Чи повинно воно бути перевірена чи ні? Просто цікавиться, він doesn't здається, все одно в будь-якому разі!
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.