![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт У мене є поштову скриньку Yahoo налаштовані на завантаження листів з Windows Mail (ОС Windows Vista Premium). Я помітив недавній дратує вікно безпеки все частіше з'являються статті, після відкриття Windows Mail, запитуюча ім'я користувача і пароль Логін деталі для Yahoo. Він ніколи не використовувати для цього до цих пір; до речі, я намагалася завантажувати всі останні оновлення Windows і ПК не буде перезавантаження! Мені довелося використовувати "Відновлення системи", щоб змусити його розпочати! Будь-які поради будуть з вдячністю прийняті! Спасибо. Дін |
|
| |||
| |||
| Декана ... Яку програму ви використовуєте для захисту від шкідливих програм? Іноді різним шкідливим програмним забезпеченням буде мінятися Логін інформації про Ваших облікових записів електронної пошти. Ідіть у властивостях облікового запису Yahoo налаштований з Windows Mail і переконайтеся, що ім'я користувача і пароль правильно налаштувати ... зберегти настройки і спробуйте відкрити Windows Mail знову, щоб перевірити наявність нових повідомлень. Ви все ще отримуєте попередження про безпеку? Якщо так, то яка точне формулювання повідомлення про безпеку? |
|
| |||
| |||
| Поряд з Захисником Windows, основні Anti-Malware програма буде використаний той, який поставляється з Касперського - яка надає все, наприклад, антивірус, брандмауер etc.etc. Оскільки я на неї, вона не зробила це останнім часом, але я зроблю все, що ви пропонуєте, наступного разу це робить 'неправильне. спасибо. |
|
| |||
| |||
| що я помітив це, коли я відкриваю властивості облікового запису в Windows Mail та натисніть на вкладку "Підключення", вона показує коробочку, просимо вас, якщо ви хочете підключити, тобто через локальну мережу. На даний момент, що прапорець не встановлений, але якщо ви 'Перевірити', воно дозволяє підключатися через Tiscali широкосмуговий Інтернет (це мій ISP). Чи повинно воно бути перевірена чи ні? Просто цікавиться, він doesn't здається, все одно в будь-якому разі! |