![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти! Мога кой да ми кажеш как да се изпрати имейл до множество получатели и все още да изглеждат като тя или той е само една за получаване на имейл? Am I вземане смисъл? Имам нужда да се изпрати прикачен файл до 100 + получатели и все още не се прави да изглежда като това е лично, така АЗ действително арго Ск ако U знам какво искам да кажа ... Това е спешно ... някой може да помогне? Нейните са изпратени от Yahoo поща. "Times New Roman"] Много благодаря |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Защо да не ти БКК него?
|
| |||
| |||
| Ами, защото идеята е да се направи това изглежда лична и когато му изпратени като Ск, PPL знаете неговата група поща .... аз вземане смисъл? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вие трябва да направите нещо, наречено циркулярно писмо с placeholders своя документ с кажем например този тест
Здравейте <name> Бих искал да Ви информирам, че е <product> от склад Вие ще направите този документ и замените на мястото, притежателите на информация от база данни аз арго запомни пълния инструкции Моята система: Cewy на чудно macine
|