![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου! Μπορεί κανείς να μου πει πώς να στείλετε ένα μήνυμα σε πολλούς παραλήπτες και έχει ακόμη καταστεί μοιάζουν s / αυτός είναι ο μόνος που λαμβάνουν το email; Έχω κάνει αίσθηση; Θα πρέπει να στείλετε ένα συνημμένο σε 100 + αποδέκτες και ακόμα δεν ήθελε να φανεί ότι είναι προσωπικά γι 'αυτό πραγματικά επίκλισης BCC αν και γνωρίζουν τι εννοώ ... Αυτό είναι επιτακτική ... μπορεί κανείς να βοηθήσει; Το να σταλεί από το yahoo mail. "Times New Roman"] Ευχαριστώ πολύ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γιατί δεν μπορώ να σας BCC αυτό;
|
| |||
| |||
| Λοιπόν, επειδή η ιδέα είναι να κάνουμε αυτό φαίνεται όταν η προσωπική και αποστέλλονται ως BCC, PPL γνωρίζουν την ομάδα mail .... είμαι κάνει αίσθηση; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| που χρειάζεται να κάνετε τίποτα κάλεσε συγχώνευση αλληλογραφίας με ένα έγγραφο θέσης της με λένε, για παράδειγμα, αυτή η δοκιμή
<όνομα> hello θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι <product> είναι εκτός stock θα σας κάνουν αυτό το έγγραφο και να αντικαταστήσει τους κατόχους του τόπου με πληροφορίες από μια βάση δεδομένων i επίκλιση θυμάμαι τις πλήρεις οδηγίες Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine
|