![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hiya! Može bilo tko reći mene kako to poslati e-mail za više primatelja, a ipak se, izgleda, kao on je samo jedna za primanje e-pošte? Am I making smisla? Trebam poslati prilog primatelja 100 + i još se ne izgledaju kao da je osobni tako da sam stvarno licemjerje u Bcc ako znate što mislim ... Ovo je hitan ... može bilo tko pomoć? Njegova se šalju sa yahoo maila. "Times New Roman '] Mnogobrojan hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zašto ne mogu vam to znanje?
|
| |||
| |||
| Pa zato što je ideja je da se to činilo osobni i kada njegova posla kao Bcc, ppl znaju njene grupe mail .... ja making smisla? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| što trebate učiniti stvar zove mail stopiti sa svojim placeholders dokument sa reci na primjer ovaj test
hello <IME> Htjela bih vas obavijestiti da <product> je rasprodan koju bi taj dokument i zamijeniti mjesta nositelja s podacima iz baze podataka ja licemjerje sjećati punu upute My System: Cewy je čudo macine
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Višestruki Virus / Restore: | Bubba | Virus, Spyware i sigurnost | 2 | 13. srpnja 2009 11:22 |
| IE Hladan UP - Multiple strojevi - više operacijskih sustava | ehsankhan | Web Browsers & FTP Klijenti | 1 | 9. lipnja 2009 12:42 |
| Otvaranje više prozora | katiecoos | Virus, Spyware i sigurnost | 5 | 1. listopad 2008 10:54 |
| Kontroliranje više instanci | icu222much | Općenito Software Chat | 3 | 24. Ruj 2008 01:03 |
| Višestruki usmjerivači | JohnDope | Networking, Modemi & VoIP | 7 | 16. srpnja 2007 12:52 |
| Thread Tools | |
| |