![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia! Ki tudja megmondani, hogyan küldjön egy e-mailt több címzettnek és mégis úgy tűnik, hogy õ az egyetlen, hogy az e-mail? Én vagyok az értelme? El kell küldeni mellékleteként 100 + kedvezményezettek és még nem látszik, hogy a személyes úgyhogy igazán vidám bcc és ha érted mire gondolok ... Ez sürgős ... tud akárki segít? A küldött a Yahoo Mail. "Times New Roman"] Nagyon köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Miért nem BCC ez?
|
| |||
| |||
| Nos azért, mert az ötlet az, hogy úgy tűnik, a személyes és amikor elküldte a bcc, ppl tudni, hogy egy csoport mail .... én értelme? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| meg kell tennie hívják Körlevél a helye annak a dokumentumot mondjuk például ez a teszt
hello <name> Szeretném tájékoztatni arról, hogy <product> van raktáron azt, hogy ez a dokumentum, és a helyébe az a hely, birtokosaira információkat egy adatbázisban i cant emlékszem a teljes körű utasítások My System: Cewy a csoda macine
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Több Virus / visszaállítás: | Bubba | Vírus, kémprogram és biztonság | 2 | 13. július 2009 11:22 |
| IE Fagyáspont FEL - több gép - több operációs rendszerek | ehsankhan | Web böngésző és FTP Clients | 1 | 9. június 2009 12:42 |
| Nyitva több Windows | katiecoos | Vírus, kémprogram és biztonság | 5 | 1. október 2008 10:54 |
| Controlling több példány | icu222much | General Chat szoftver | 3 | 24. Szeptember 2008 01:03 |
| Több Routers | JohnDope | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 7 | 16. július 2007 12:52 |
| Téma eszközök | |
| |