![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hiya! Can anyone tell me, kaip išsiųsti laišką keliems gavėjams, ir dar, kad jis atrodo kaip jis / ji yra vienintelė, gauti elektroniniu paštu? Aš priėmimo prasme? Man reikia siųsti prijungimo prie 100 + gavėjams ir dar ne daryti tai atrodo tai asmens, kad aš tikrai cant BCC If u know what I mean ... Tai skubiai ... Can anyone help? Jo išsiuntimo iš Yahoo Mail. "Times New Roman"] Ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Why can't you BCC tai?
|
| |||
| |||
| Gerai, nes mintis yra, kad jis, atrodo, asmens ir kai jo siunčiami BCC ppl žinoti savo grupę paštas .... esu priėmimo prasme? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums tereikia dalykas vadinamas paštas susijungti su pamainymai savo dokumentą, pasakyti, pavyzdžiui, šis bandymas
Sveiki <name> norėčiau Jums pranešti, kad <product> yra būklės galėtumėte padaryti šį dokumentą ir pakeisti vietą turėtojai su informacija iš duomenų bazės I cant remember visas instrukcijas Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine
|