![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj! Môže mi niekto povedať, ako poslať e-mail viacerým príjemcom, a napriek tomu sa zdá, že rovnako ako on je jediný, dostane e-mailom? Am I tvorby zmysel? Potrebujem poslať pripevnenie k 100 + príjemcovi a zatiaľ nemalo vyzerať, že je osobný, tak jsem opravdu prevýšenia bcc-li u viem, čo chcem povedať ... To je naliehavá ... môže niekto pomôcť? Jeho sú posielané z Yahoo mail. 'Times New Roman'] Děkuji |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prečo nemôžem vám BCC je?
|
| |||
| |||
| No, pretože myšlienka je, že sa zdajú byť pre osobnú potrebu a keď jej poslal ako bcc, PPL poznať svoje skupine mail .... jsem i tvorbu zmysel? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| čo musíte urobiť niečo zvanej hromadnej korešpondencie s Placeholders svoj dokument sa povedať, napríklad tento test
ahoj <jméno> Chtěl bych Vás informovať, že <product> sa z zásob Vám by sa, že dokument a nahradiť miesto držiteľa s údajmi z databázy i cant pamatovat plnej usmernenia Môj systém: Cewy sa diviť Macina
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Viacnásobná Virus / Obnoviť: | Bubba | Virus, spyware a bezpečnosť | 2 | 13. júla 2009 11:22 |
| IE mrznúce UP - Viac strojov - viac operačných systémov | ehsankhan | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 1 | 9. jún 2009 12:42 |
| Otvorenie viacerých okien | katiecoos | Virus, spyware a bezpečnosť | 5 | 1. október 2008 10:54 |
| Ovládanie viac inštancií | icu222much | Všeobecné Software Chat | 3 | 24. September 2008 01:03 |
| Viacnásobná Routery | JohnDope | Siete, Modemy & VoIP | 7 | 16. júla 2007 12:52 |
| Thread Tools | |
| |