![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хиыа! Моћи било ко реците ми како за послати е-маил за више прималаца, а ипак се, изгледа, као он је само једна за примање е-поште? Ам И макинг смисла? Требам послати прилог примаоца 100 + и још се не изгледају као да је лични тако да сам стварно лицемјерје у Бцц ако знате шта мислим ... Ово је хитан ... може било ко помоћ? Његова се шаљу са ыахоо маила. "Тимес Неу Роман '] Многобројан хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Зашто не могу да вам то знање?
|
| |||
| |||
| Па зато што је идеја је да се то чинило лични и када његова посла као Бцц, ппл знају њене групе маил .... ја макинг смисла? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| што треба да урадите ствар зове маил стопити са својим плацехолдерс документ са реци на пример овај тест
хелло <НАМЕ> Хтјела бих вас обавестити да <продуцт> је распродан коју би тај документ и заменити места носиоца са подацима из базе података ја лицемјерје сећати пуну упутства Мы Сыстем: Цеуы је чудо мацине
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Вишеструки Вирус / Ресторе: | Буббле | Вирус, Спыуаре и безбедност | 2 | 13. јула 2009 11:22 |
| ТЈ Хладан УП - Мултипле уредјаји - више оперативних система | ехсанкхан | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 1 | 9. јуна 2009 12:42 |
| Отварање више прозора | катиецоос | Вирус, Спыуаре и безбедност | 5 | 1 октобар 2008 10:54 |
| Контролисање више инстанци | ицу222муцх | Уопштено Софтуаре Цхат | 3 | 24. сеп 2008 01:03 |
| Вишеструки усмерива | ЈохнДопе | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 7 | 16. јула 2007 12:52 |
| Тхреад Тоолс | |
| |