![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт! Може хто-небудь сказати мені, як відправити лист декільком одержувачам і проте зробити це схоже він / вона є єдиним для отримання електронної пошти? Я прийняття сенсі? Мені потрібно відправити вкладення в більш 100 одержувачів і все ж не зробити це виглядає так, як особистий так що я нахиляє BCC якщо й знає, що я маю на увазі ... Це терміново ... може хто-небудь допомагати? Її відправляється з Yahoo Mail. "Times New Roman"] Большое спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чому ви не можете ВСР це?
|
| |||
| |||
| Ну, оскільки ідея, щоб створити видимість особистої і коли його послали як ВСР, PPL знати свою групу пошти .... я рішення сенсі? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вам потрібно зробити те, що називається злиттям з наповнювачами своєму документі, наприклад, сказати це випробування
Привіт <name> я хотів би повідомити вам, що <Product> не буде в наявності ви б зробити цей документ і змінити місце тримачі з інформацією з бази даних Я нахиляє пам'ятаємо докладними інструкціями Моя система: Wonder's машинного Cewy
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Кілька Вірус / Restore: | Bubba | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 2 | 13 липня 2009 11:22 |
| Е. Заморожування UP - кілька машин - Декілька операційних системах | ehsankhan | Веб-браузери & FTP-клієнти | 1 | 9 червня 2009 12:42 |
| Відкриття декількох Windows | katiecoos | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 5 | 1 жовтня 2008 10:54 |
| Керування кількома примірниками | icu222much | General Software чат | 3 | 24 вересня 2008 01:03 |
| Кілька маршрутизаторів | JohnDope | Мережа, Модеми & VoIP | 7 | 16 липня 2007 12:52 |
| Різьба Інструменти | |
| |