![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добре, аз съм така и като проблем при изтегляне на MSN Messenger .. Въпреки това, имам Мак версия. Намерих го онлайн 3,5 го dl'd фин, но тогава той каза, че се нуждае от осъвременена версия, за да го изпълним. но това като на DL. бен файл ... Ако някой е запознат с Mac's, може ли да ме информира за това как да отворя бен файл?! Когато кликнете върху нея, тя само прави копие. Аз бях чул нещо за да изгори на CD или нещо подобно, за да получа файл ... от помощ? Благодарности! IsoldeAislinn |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добре дошли на форума, A Mac версия не е добър за PC, нали свалянето от Microsoft сайт, какви съобщения за грешки са ли ако тя няма да се изтегли.
| |||
| |||
| благодарности. О, това, което знам. Имам Mac съм за изтегляне .. Аз отидох на сайта и намерих Mac версия 3,5 ... когато DL, тя ми каза, че имам нужда да получите актуализиран вариант. Аз DL това. Сега аз имам на файл на компютъра си, че не знаят как да се отвори. It's A. бен файл. Това е мястото, където ми актуализация е и аз да не се използват Messenger, докато аз мога разбера как да го отворите. Аз съм DL от уебсайта на Microsoft. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хвани друго копие .... опитвам тук
| |||
| |||
| работи перфектно! Благодаря. Аз видях това, но начина, по който бе формулиран Аз помислих, че е за Mac OS 7. Аз не мисля, че биха могли да го използват, тъй като аз имам OS X. Благодаря ви много! |
|
| |||
| |||
| Вие сте добре дошли .... радвам, че работи добре. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| MSN Messenger Проблем | katiecoos | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 1 | 7 Aug 2009 13:01 |
| Проблеми Изтегляне IE8 | ivansmagic | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 2 | 15 април 2009 19:02 |
| Проблем с изтегляне и инсталиране на автоматични актуализации на XP | VijayPal | Windows операционни системи | 3 | 5-и парламентарен Юни 2008 10:15 |
| Проблем с инсталирането и функционирането Yahoo Messenger 9 | playagain | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 2 | 17 ноември 2007 19:38 |
| Зареждането? | hayley | Общи Софтуер Чат | 8 | 4-ти септември 2007 07:38 |
| Нишка Инструменти | |
| |