![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ok, já i má problém stahování MSN Messenger .. Nicméně, mám Mac verzi. Našel jsem jej on-line 3.5 to dl'd v pohodě, ale pak se to říká, já potřebovat aktualizovanou verzi s cílem spustit. ale je to jako dl. bin ... Pokud je někdo obeznámen s MacOS, mohl byste mi, prosím, informovat o tom, jak se otevřít soubor bin? Když kliknu, že to je pouze jejich kopie. Slyšel jsem něco o s vypálit na CD nebo tak něco, na kterém se nachází soubor ... pomoc? Díky! IsoldeAislinn |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vítejte na fóru, Mac verze není dobré pro PC, jste stahovat z Microsoft stránek, chybové hlášky, co se máte, pokud se nebude stahovat.
| |||
| |||
| díky. Ach, to já vím. Mám mac I'm stažení na .. Šel jsem na místo a zjistil, že mac verze 3.5 ... dl, když i to, že mi i potřeba získat aktualizovanou verzi. i dl, že. Nyní jsem soubor na mém desktopu, že nevím, jak to otevřít. je to jedno. bin soubor. To je můj kde je aktualizace a nemůžu používat messenger dokud můžete i vymyslet, jak ji otevřete. Jsem dl z webových stránek společnosti Microsoft. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chyť další kopii .... zkusit tady
| |||
| |||
| funguje perfektně! Děkujeme vám. Viděl jsem to, ale tak jak to bylo formulováno myslel jsem, že pro Mac OS 7. I didn't think I jej využít, protože mám OS X. Díky moc! |
|
| |||
| |||
| Vítejte .... rád, že to fungovalo ok. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| MSN Messenger Problem | katiecoos | Email, VoIP & IM Diskuse | 1 | 7. srpna 2009 13:01 |
| Problémy Stahování IE8 | ivansmagic | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 2 | 15. dubna 2009 19:02 |
| Problém s stahování a instalaci automatických aktualizací v XP | VijayPal | Operační systémy Windows | 3 | 5. června 2008 10:15 |
| Problému instalace a spuštění Yahoo Messenger 9 | playagain | Email, VoIP & IM Diskuse | 2 | 17. listopadu 2007 19:38 |
| Stahování? | Hayley | Obecné Software Chat | 8 | 4. Září 2007 07:38 |
| Thread Nástroje | |
| |