![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok, ja sam kao što je problem s preuzimanjem MSN Messenger .. Međutim, ja imam Mac verziju. Našao sam ga online 3,5 ga dl'd redu, ali onda Internet kaže trebam ažuriranu verziju, kako bi ga pokrenite. ali to je kao dcl. bin file ... Ako bilo tko je upoznat s Mac-a, moglo bi vas obavijestite me o tome kako otvoriti bin file? našto ja kliknite na nju, ona samo napravi kopiju. Ja sam čuo nešto o vlasništvo to izgorjeti na CD-u ili nešto slično kako bi se datoteka ... bilo koji pomoć? Hvala! IsoldeAislinn |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobrodošli na forumima, a Mac verzija nije dobra za PC, a ti preuzimanjem iz Microsoftove web stranice, što su poruke o pogrešci koju dobivate ako to neće skinuti.
| |||
| |||
| hvala. Oh, to znam. Imam mac sam na skidanje .. JA je otišao na stranicu i našao mac verzija 3,5 ... dl kad sam ga, on mi kaže da trebam doći ažuriranu verziju. I da dcl. sad imam neku datoteku na moj desktop da ja ne znam kako to OpenBSD. to je. bin file. ovo je moj update, gdje je i ja ne mogu koristiti kurirski dok ja mogu shvatiti kako biste ga otvorili. Ja sam dl Iz Microsoftova web-stranice. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Grab drugu kopiju .... pokušati ovdje
| |||
| |||
| radi savršeno! Hvala. Vidio sam to, no način na koji ga je formulisana Sam mislio to je bio za Mac OS 7. JA nije 'misliti JA mogao koristiti jer imam OS X. Thank you so much! |
|
| |||
| |||
| You're welcome .... drago mi je radio ok. |