![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Ok, én is egy problémát letöltő MSN Messenger .. Azonban van egy Mac változat. Azt találták, hogy az online 3.5 dl'd finom, de aztán azt mondja, szükség van a frissített változat, hogy futtassa. dl-t, de mintha egy. bin fájlt ... Ha valaki ismeri a Mac's, tudnál nekem tájékoztassa arról, hogyan lehet megnyitni a bin fájlt? ha rákattint, akkor csak egy példányt. Hallottam valamit arról, hogy égett a CD-t vagy valamit annak érdekében, hogy a fájl ... any help?
Köszönöm! IsoldeAislinn |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Üdvözlünk a fórumon, a Mac változat nem jó PC-hez, ugye letölthető a Microsoft honlapján, hogy milyen hibaüzenetet kapok, ha Ön nem fogja letölteni.
|
|||
|
|||
|
köszönöm. Ó, ezt tudom. Nekem van egy MAC-én a letöltés, hogy .. Elmentem az oldalt, és megállapította, a MAC-változat 3,5 ... mikor dl, akkor mondja meg nekem szükségem van, hogy a frissített változatot. Azt, hogy a dl. Most egy fájlba az asztalon, hogy én nem tudom, hogyan lehet megnyitni. Ez egy. bin fájlt. Ez hol a frissítés, és nem tudom használni a Messenger-ig tudok rájönni, hogyan kell kinyitni. Én dl a Microsoft weboldalán.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Fogd meg egy másik példányt .... próba itt
|
|||
|
|||
|
tökéletesen működik! Köszönöm. Láttam ezt, de így is volt megfogalmazni azt hittem, a Mac OS 7. Nem hittem volna használni, mert nekem van OS X.
Köszönöm szépen! |
|
|
|||
|
|||
|
Szívesen .... örülök, hogy dolgozott az OK gombra.
|