![]() |
|
|
|||
|
|||
|
בסדר, גם אני נתקל בבעיה בהורדת MSN Messenger .. עם זאת, יש לי מאק גירסה. מצאתי את זה זה dl'd מקוונים 3,5 בסדר, אבל אז זה אומר שאני צריך את הגרסה המעודכנת, כדי להפעיל אותו. אבל זה dl של כ. bin קובץ ... אם מישהו מכיר הוא של מק, אתה יכול בבקשה להודיע לי על איך לפתוח קובץ bin? כאשר אני לוחץ עליו, הוא רק עושה עותק. אני כבר שמעתי משהו על צורך לצרוב תקליטורים או משהו על מנת לקבל את הקובץ ... כל עזרה?
תודה! IsoldeAislinn |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ברוכים הבאים לפורום, גרסה של Mac אינה טובה עבור המחשב האישי, אתה מוריד את אתר האינטרנט של מיקרוסופט, מה הן הודעות השגיאה שאתה מקבל, אם הוא לא הורד.
|
|||
|
|||
|
תודה. הו, זה אני יודע. יש לי Mac אני מוריד ל .. נכנסתי לאתר ומצאתי את גירסה 3.5 Mac ... כשאני dl זה, זה אומר לי שאני צריך לקבל את הגירסה המעודכנת. אני dl זה. עכשיו יש לי קובץ על שולחן העבודה שלי, כי אני לא יודע איך לפתוח. זהו. bin קובץ. אזור זה נמצא איפה העדכון ואני לא יכול להשתמש שליח עד שאני יכול להבין איך לפתוח אותו. אני dl מתוך אתר האינטרנט של מיקרוסופט.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
תפוס אחר להעתיק .... לנסות כאן
|
|||
|
|||
|
עובד באופן מושלם! תודה. ראיתי את זה, עם זאת הדרך שזה worded חשבתי שזה היה עבור Mac OS 7. אני לא חושב שאני יכול להשתמש בה מאז יש לי OS X.
תודה רבה! |
|
|
|||
|
|||
|
אתה מוזמן .... שמח שזה עובד בסדר.
|