![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Gerai, aš taip pat turintys problema atsisiųsti MSN Messenger .. Tačiau, turiu Mac versija. Radau internete 3.5 dl'd gerai, bet tada jis sako man reikia atnaujinti versiją, kad ją paleisti. tačiau DL kaip. bin failas ... Jei kas yra susipažinę su Mac's, galėtumėte man pranešti apie tai, kaip atidaryti bin failą?! Kai spaudžiu, ji tik daro kopijas. Girdėjau kažką apie atsižvelgdamas įrašyti į CD ar ko nors siekiant gauti failo ... Any help?
Ačiū! IsoldeAislinn |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Sveiki atvykę į forumus, Mac versija nieko gero PC, esate atsisiųsti iš Microsoft svetainės, kokios klaidos pranešimą galite gauti, jeigu nebus atsisiųsti.
|
|||
|
|||
|
ačiū. Oi, tai aš žinau. Aš Mac I'm įkrovimas .. Aš nuėjau į tinklapį ir Mac versija 3.5 ... kai dl to, jis man sako, man reikia gauti atnaujintą variantą. i dl, kad. dabar aš į savo failą darbalaukyje, kad aš nežinau, kaip atidaryti. tai. bin failas. Tai kur mano atnaujinimo ir aš negaliu naudoti Messenger, kol galiu suprasti, kaip ją atidaryti. Aš dl iš Microsoft svetainės.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Grab kitą kopiją .... bandyti čia
|
|||
|
|||
|
puikiai veikia! Ačiū. Aš mačiau tai, tačiau, kaip jis buvo suformuluotas Maniau, kad Mac OS 7. I didn't think I could jį naudoti, nes turiu OS X.
Thank you so much! |
|
|
|||
|
|||
|
You're welcome .... džiaugiuosi jis dirbo ok.
|