![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Ok, I am a także mając na problem pobieranie MSN Messenger .. Niemniej jednak, mam wersję Mac. Znalazłem go online 3.5 to dl'd dobrze, ale potem mówi, że muszę zaktualizowaną wersję, aby go uruchomić. ale jak dl's. bin ... Jeśli ktoś jest znany z Mac's, może Pan poinformować mnie o tym, jak otworzyć plik bin? kiedy i kliknij go, a jedynie kopię. Słyszałem coś o konieczności wypalić na płytę CD lub coś w celu uzyskania pliku ... any help? Dzięki! IsoldeAislinn |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Witamy na forum, Mac wersja nie jest dobra dla PC, jesteś pobieranie z witryny Microsoft stronie internetowej, komunikaty o błędach, jakie się masz, jeśli nie będzie pobierać.
| |||
| |||
| dzięki. Oh, to wiem. Mam mac I'm do pobierania .. Byłem na miejscu i stwierdziliśmy, Mac w wersji 3.5 ... kiedy to dl, to mówi mi, że muszę pobrać zaktualizowaną wersję. I że dl. Teraz mam plik na pulpicie, że nie wiem jak otworzyć. it's a. bin. gdzie jest to moje aktualizacji i nie mogę używać do Poslanca mogę dowiedzieć się, jak je otworzyć. Jestem dl ze strony internetowej Microsoft. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Grab innej kopii .... próbować tu
| |||
| |||
| działa! Dziękuję. Widziałem to jednak sposób, w jaki został sformułowany Myślałem, że to było dla Mac OS 7. I didn't think i może go używać, ponieważ mam OS X. Thank you so much! |
|
| |||
| |||
| You're welcome .... glad to działało OK. |
![]() |
|
| Zakładki |