![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok, eu sunt, de asemenea cu o problemă a descărca MSN Messenger .. Cu toate acestea, am o versiune Mac. Am gasit-o online, 3.5 l dl'd bine, dar apoi se spune eu am nevoie de versiune actualizată, pentru a rula. dar e ca dl. fişier bin ... Dacă este cineva familiarizat cu Mac lui, ar putea, te rog, să mă informaţi cu privire la modul de a deschide un fişier bin?! i, atunci când faceţi clic pe acesta, este doar o copie. Am auzit ceva despre care au de a arde pe CD sau ceva, pentru a obţine fişierul ... de ajutor? Mulţumesc! IsoldeAislinn |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bine ati venit la forum-uri, o versiune Mac nu este bună pentru PC, eşti a descărca de la site-ul Microsoft, ce mesaje de eroare mai faceţi în cazul în care acesta nu va descărca.
| |||
| |||
| mulţumesc. Oh, asta ştiu. Am un mac Sunt descărcarea de a .. M-am dus la site şi a găsit de mac versiunea 3.5 ... atunci când i dl aceasta, el mi-a spus am nevoie de a obtine versiune actualizată. i că dl. acum am un fişier de pe desktop care nu stiu cum, pentru a deschide. Este o. bin fişier. în cazul în care acest lucru este meu actualizare este şi nu pot utiliza până la messenger i poate da seama cum să-l deschideţi. Sunt dl de la site-ul Microsoft. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ia-o altă copie .... încerca aici
| |||
| |||
| lucrări perfect!! Mulţumesc. Am văzut acest lucru, cu toate acestea, modul în care acesta a fost formulat am crezut că a fost pentru Mac OS 7. Eu cred că nu i-ar folosi-o, deoarece am OS X. Iti multumesc foarte mult! |
|
| |||
| |||
| Va asteptam cu drag .... bucur ca a mers ok. |
![]() |
|
| Marcaje |